Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Фoрумoв пoчнa нa ништo дa не личи. Жaл ми е штo сите тие квaлитетни теми и муaбети сегa се некaде дaaaaлеку зaкoпaни зaд "хехехе бaцкa гoни се oд тукa, брaтец јaс сум кул лaвицa сo мини-вaл фризурa и сегa ќе те зaебaм".
Немa веќе дискусии, немa веќе душa вo фoрумoв. И жaл ми е штo гледaм декa пoлекa пoлекa и сaмo тие ќе oстaнaт тукa и зa фoрумoт ќе дaдaт пoгрешнa сликa. Фoрумoв никoгaш не бил пaзaр. Бил кaтче вo кoе мoжеш дa нaучиш мнoгу, дa се зaкaсaш сo некoј член и дa се нервирaш зoштo те зaебaл сo фaкти, и те предизвикaл дa земеш и дa нaучиш нештo пoвеќе, сaмo зa дa му врaтиш. Кoи нoви нaвреди дa ги учaм сегa јaс и дa врaтaм нa "љубoмoрнaтa нaдеждa сo бркoви"..
Милo ми е зa oние десетинa души oд тукa сo кoи пoминaв квaлитетнo време и тукa и нaдвoр oд тукa, фoрумoв ќе гo пaметaм пo нив и пo кaтчетo штo нaјвеќе си гo сaкaв.
А вo живoтoт се трудaм дa бидaм пoдaлеку oд искoмлексирaни и вечитo незaдoвoлни луѓе кoи ширaт негaтивнa енергијa, пa зoштo мoрaм дa ги трпaм тукa?
Не мoрaм и не сaкaм и не сaкaм дa бидaм дел oд oвa штo сегa се дешaвa нa фoрумoв.
Веќе се зaминaти сите грaници и дoдекa е oвa вaкa, a се дрзнaле дa кaжувaaт кoј дa oди aут и дa вреѓaaт се живo и дивo и дa зaмaрaaт сo глупoсти, јaс ќе oдмaрaм oд тукa..
Oрхидејa, ти си еднo искoмплексирaнo и злoбнo бaбуле, сoциoпaт, нервoзнa дo дaске и глупa кaкo тoчaк.
Мaлoзaувек, прoстa си кaкo никoт кoј гo нoсиш, немaш свoе јaс, дoсaднa си, иритирaчки делувaш, зaмaрaш сo глупoсти и истo кaкo другaркa ти гo труеш фoрумoв.
Сите други ве сaкaм. Чao.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Дали ако ви ја дадам книгата со целиот ваш живот ќе ја прочитате до крај ?!?! :) :eek:

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Мислам дека 80% од членовите немаат одговор на некои прашања или коментари ,само си читаат мудро и нигде ги нема ,а може и не читаат , ликови со по 2 профила или како што јас љубам да ги викам 5ка - глава ...
Убаво е да се тепаш тука со зборови да разменуваш мислење , за да ова се се упропасти треба да се преминат сите граници ,а сеуште мислам дека не се , може некој е лут со нокој , може некој е на дистанца со некој поради ова или она ,али кога се работи за зачувување на ова тука што е наше и каде што можеме се да си кажеме и добро и лош и нај големи противници да сме еден кон друг треба да го негуваме ... барем така мислам дека е нај правилно ?? !! (handshake) :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Се научиле "немаш свое јас"... :D
Еден го пиша тоа и сите по него..
А бе ако не го сакаш човек самата помисла дека ќе налеташ на него те иритира не па коментари да му читаш.. А хоупи?!
Па нели не ме читаше бе злато!!??
Ајде, штом така си одлучила, лавицата ти посакува среќен пат.
Никад, никого не сум навредила веч обратно сум се осетила навредена. Мада од форумџииве ме ме допира . За рандом лик што не го ни знам не можам да останам рамнодушна кога сум за него Бич ;) После јас сум вреѓала. дај молим те бе!
А колку што имаш и ти право овде, толку имам и јас без разлика дали сум дошла пред или после "пропаѓањето" на форумов. ;)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ова ме потсеќа на оние по фб што го документираат секој момент.
„Еве кафе со срцките“ и сликано кафе од најлош можен агол, во случај да не сме прочитале дека е кафе првиот пат.
Еве второ кафе. Еве ми 29 речиси идентични слики од детето каде јаде палачинки.
Дали спомнав дека јас ги направив палачинките? Чек во друг пост да го нагласиме тоа.
At domaa, за да се види дека јас сум домаќинката.
Сега ќе документираме дека сме на прошетка. Еве нови 17 слики од детето на лулашка. Better zoom in on that booger.
Му купивме лижавче на детето по пат, мора да објавиме и тоа, да се знае дека сме добри родители. jademeblagickohehe.jpg
По станување и пред спиење следат филозофии од Семе Синапово.
Shit's so deep, Adele's rolling in it.

Муабетот е дека не е неопходно да го цитирате секој еден лик.
Ако сте истомисленици - лајк, или бар надоврзете се зошто сте.
Неколку души си правите чет... многу неинтересен чет. Не треба човек да е опседнат со ликовите и целосно да го чита муабетот за да му ја сфати длабочината.
Имате пораки, профили, разменете си фб и зборете си таму групно колку ви душа сака.
Овде зборете на одредена тема, никој тоа не ви го забранува.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Јас сум отворен тип, ако некој е заинтересиран да ме запознае, нека ми прати профил или нека ми дај знак пример во порака со точка или нешто слично, че ми текни и че му пратам мој профил. Позз и сум некој semi-просечен профил што "досадува" понекош шо праел.. итн.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
#Успех во МаЌедонијава е да земеш кредит за самовработување од 2000 евра и фирмата што ќе ја основаш да ти опстане во првите две години.