иди бегајлуди идеи ти истекнуваат пред спиење..Па зар нема да ти прија чуството да бидеш последната жена во нечив живот?
иди бегајлуди идеи ти истекнуваат пред спиење..Па зар нема да ти прија чуството да бидеш последната жена во нечив живот?
Со луди идеи се сонува поинтересно.иди бегајлуди идеи ти истекнуваат пред спиење..
Каков сон сега бараш, очиве на дршка ми паднаа, ама од смеењеСо луди идеи се сонува поинтересно.
Само ваква слика може да ве разбуди, успеав ... толку се досадувавМажи, застанете во ред и поклонете се пред заводничката Мисти, привилегија е да ве допре со понекое зборче.
Знам бе душичко, криво ми е само што на ваков начин морав да испровоцирамНие мажите секогаш сме тука за ако на некоја дама и е досадно.
Маратонската трка за мислења престана и повторно штама на форумов, жив човек нема од сабајле не залажувам никого, само малку да се подружиме..ете @malozauvek пак се разочара нешто и му ја здувна од тукаХаха ха ха
Јас сакам да кажам следно : ако врне дожд ако може само да не престанува тс да врне константно , иначе само не залажува