Љубовни проблеми

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Наутро кога ке преспиете со некоја прекрасна жена, не е лошо да си го имате при рака ливчето со нејзиното име напишано под перницата и спремено од вечерта, за да си немате послем тоа љубовни проблеми.

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Наутро кога ке преспиете со некоја прекрасна жена, не е лошо да си го имате при рака ливчето со нејзиното име напишано под перницата и спремено од вечерта, за да си немате послем тоа љубовни проблеми.
Ova lici kako teloto da i bilo prekrasno, a ne zenata. Zenata da bila prekrasna ke si i go zapametel imeto :)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Љубовни проблеми можеш да имаш и со непрекрасна жена....ако се обрукаш и во двата случаја, ни ливче ти помага а ни јас со совети:rofl:rofl

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Љубовни проблеми можеш да имаш и со непрекрасна жена....ако се обрукаш и во двата случаја, ни ливче ти помага а ни јас со совети:rofl:rofl
Со жена никако неможеш да се обрукаш...секогаш е до жените.:p

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Твое размислување душичко но јас сум истражувач, што ќе погледнам површно, сакам потоа да го прегледам и длабински, за да знаеш каков е типот сабајле кога ке се разбуди, значи дека треба да преспиеш со него...хемија се ствара, а тој што си носи некои патолошки гени во себе ке си има проблеми и за други работи во животот...самиот живот е трошење време и треба да се трудиме да ни биде што поинтересно потрошено.
Па на крај краева ете ти се обидуваш да му го свртиш вниманието. Тоа и секој го прави one way or another. Работата е што кога типот не сака да има ништо со неа? Башка по 100 пати ќе се повторам, но 2 пати да се видиш со некој, да ја негуваш таа хемија и да ја поистоветуваш со љубов ми делува незрело. Таа ете од една страна останала спонтанта во тој распон од 2 години, од друга страна негува еден вид на затресканост - негова совршена проекција пак во тие 2 години. Самата има кажано колку „често“ се има гледано со него, тоа е доволно да се покаже дека сепак тоа не е љубов туку мислење дека е љубов - можеби еден вид на почеток на почетен стадиум, каде ликовите не се ни познаваат доволно, не се блиски физички, а да не зборам ни психолошки. Таа пробува само да го зачува впечатокот од првиот поглед, без притоа да согледа на последиците, а тоа е чинење многу време пред се` а исто така и нерви. Ако тоа ја прави задоволна, тогаш пеки. Во секој друг начин подобро е да батали.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and lady_blue

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Абе ако е толку комплицирано на почеток, шо ќе биди после, кога ќе гргнат реални проблеми?

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Па на крај краева ете ти се обидуваш да му го свртиш вниманието. Тоа и секој го прави one way or another. Работата е што кога типот не сака да има ништо со неа? Башка по 100 пати ќе се повторам, но 2 пати да се видиш со некој, да ја негуваш таа хемија и да ја поистоветуваш со љубов ми делува незрело. Таа ете од една страна останала спонтанта во тој распон од 2 години, од друга страна негува еден вид на затресканост - негова совршена проекција пак во тие 2 години. Самата има кажано колку „често“ се има гледано со него, тоа е доволно да се покаже деки била сепак тоа не е љубов туку мислење дека е љубов - можеби еден вид на почеток на почетен стадиум, каде ликовите не се ни познаваат доволно, не се блиски физички, а да не зборам ни психолошки. Таа пробува само да го зачува впечатокот од првиот поглед, без притоа да согледа на последиците, а тоа е чинење многу време пред се` а исто така и нерви. Ако тоа ја прави задоволна, тогаш пеки. Во секој друг начин подобро е да батали.
Саладине Саладине...колку би бил мачо мен кога помалку би филозофирал а повеќе ќе работиш како нагонот и чувствата и срцето ти говори...тоа што те игнорира повеќе те привлекува и сакаш да го добиеш..е сега кој колку е моќен да плати...ти си поциција и се повлекуваш а јас кревам цена и идам даље.....е сега јбг може и ќорак да биде ама сум пробала за да не ми биде криво дека не сум се потрудила..

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Абе ако е толку комплицирано на почеток, шо ќе биди после, кога ќе гргнат реални проблеми?
И таму каде што почнало со мазно и глатко, тргнале многу реални проблеми...што има врска:rolleyes:

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Саладине Саладине...колку би бил мачо мен кога помалку би филозофирал а повеќе ќе работиш како нагонот и чувствата и срцето ти говори...тоа што те игнорира повеќе те привлекува и сакаш да го добиеш..е сега кој колку е моќен да плати...ти си поциција и се повлекуваш а јас кревам цена и идам даље.....е сега јбг може и ќорак да биде ама сум пробала за да не ми биде криво дека не сум се потрудила..
Пробаш еднаш оломнани и вторпат годинава. Двата пати успешна пробата. А две години, а два дена измеѓу, исто ти се фаќа :D

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
И таму каде што почнало со мазно и глатко, тргнале многу реални проблеми...што има врска:rolleyes:
Па има врска, барем на почеток треба да е лесно, после посекако ќе има и предизвици и проблеми.