Ova lici kako teloto da i bilo prekrasno, a ne zenata. Zenata da bila prekrasna ke si i go zapametel imetoНаутро кога ке преспиете со некоја прекрасна жена, не е лошо да си го имате при рака ливчето со нејзиното име напишано под перницата и спремено од вечерта, за да си немате послем тоа љубовни проблеми.
Љубовни проблеми можеш да имаш и со непрекрасна жена....ако се обрукаш и во двата случаја, ни ливче ти помага а ни јас со советиНаутро кога ке преспиете со некоја прекрасна жена, не е лошо да си го имате при рака ливчето со нејзиното име напишано под перницата и спремено од вечерта, за да си немате послем тоа љубовни проблеми.
Со жена никако неможеш да се обрукаш...секогаш е до жените.Љубовни проблеми можеш да имаш и со непрекрасна жена....ако се обрукаш и во двата случаја, ни ливче ти помага а ни јас со совети
Па на крај краева ете ти се обидуваш да му го свртиш вниманието. Тоа и секој го прави one way or another. Работата е што кога типот не сака да има ништо со неа? Башка по 100 пати ќе се повторам, но 2 пати да се видиш со некој, да ја негуваш таа хемија и да ја поистоветуваш со љубов ми делува незрело. Таа ете од една страна останала спонтанта во тој распон од 2 години, од друга страна негува еден вид на затресканост - негова совршена проекција пак во тие 2 години. Самата има кажано колку „често“ се има гледано со него, тоа е доволно да се покаже дека сепак тоа не е љубов туку мислење дека е љубов - можеби еден вид на почеток на почетен стадиум, каде ликовите не се ни познаваат доволно, не се блиски физички, а да не зборам ни психолошки. Таа пробува само да го зачува впечатокот од првиот поглед, без притоа да согледа на последиците, а тоа е чинење многу време пред се` а исто така и нерви. Ако тоа ја прави задоволна, тогаш пеки. Во секој друг начин подобро е да батали.Твое размислување душичко но јас сум истражувач, што ќе погледнам површно, сакам потоа да го прегледам и длабински, за да знаеш каков е типот сабајле кога ке се разбуди, значи дека треба да преспиеш со него...хемија се ствара, а тој што си носи некои патолошки гени во себе ке си има проблеми и за други работи во животот...самиот живот е трошење време и треба да се трудиме да ни биде што поинтересно потрошено.
Саладине Саладине...колку би бил мачо мен кога помалку би филозофирал а повеќе ќе работиш како нагонот и чувствата и срцето ти говори...тоа што те игнорира повеќе те привлекува и сакаш да го добиеш..е сега кој колку е моќен да плати...ти си поциција и се повлекуваш а јас кревам цена и идам даље.....е сега јбг може и ќорак да биде ама сум пробала за да не ми биде криво дека не сум се потрудила..Па на крај краева ете ти се обидуваш да му го свртиш вниманието. Тоа и секој го прави one way or another. Работата е што кога типот не сака да има ништо со неа? Башка по 100 пати ќе се повторам, но 2 пати да се видиш со некој, да ја негуваш таа хемија и да ја поистоветуваш со љубов ми делува незрело. Таа ете од една страна останала спонтанта во тој распон од 2 години, од друга страна негува еден вид на затресканост - негова совршена проекција пак во тие 2 години. Самата има кажано колку „често“ се има гледано со него, тоа е доволно да се покаже деки била сепак тоа не е љубов туку мислење дека е љубов - можеби еден вид на почеток на почетен стадиум, каде ликовите не се ни познаваат доволно, не се блиски физички, а да не зборам ни психолошки. Таа пробува само да го зачува впечатокот од првиот поглед, без притоа да согледа на последиците, а тоа е чинење многу време пред се` а исто така и нерви. Ако тоа ја прави задоволна, тогаш пеки. Во секој друг начин подобро е да батали.
И таму каде што почнало со мазно и глатко, тргнале многу реални проблеми...што има врскаАбе ако е толку комплицирано на почеток, шо ќе биди после, кога ќе гргнат реални проблеми?
Пробаш еднаш оломнани и вторпат годинава. Двата пати успешна пробата. А две години, а два дена измеѓу, исто ти се фаќаСаладине Саладине...колку би бил мачо мен кога помалку би филозофирал а повеќе ќе работиш како нагонот и чувствата и срцето ти говори...тоа што те игнорира повеќе те привлекува и сакаш да го добиеш..е сега кој колку е моќен да плати...ти си поциција и се повлекуваш а јас кревам цена и идам даље.....е сега јбг може и ќорак да биде ама сум пробала за да не ми биде криво дека не сум се потрудила..
Па има врска, барем на почеток треба да е лесно, после посекако ќе има и предизвици и проблеми.И таму каде што почнало со мазно и глатко, тргнале многу реални проблеми...што има врска