Чет муабети (ти реков-ми рече)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Абе тешко е на машко да му се погоди поклон...штознам...женските сакаат повеке и поситни работи а пак машките една работа ама покрупна да е.
Конкретно незнам што би можела да му купиш.
Ако ова ти помогна ок, ако не...барем се потрудив (иако сепак мислам дека идејата со врамени бакнежи е сосема во ред.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Абе тешко е на машко да му се погоди поклон...штознам...женските сакаат повеке и поситни работи а пак машките една работа ама покрупна да е.
Конкретно незнам што би можела да му купиш.
Ако ова ти помогна ок, ако не...барем се потрудив (иако сепак мислам дека идејата со врамени бакнежи е сосема во ред.

Да така е мажите повеќе сакате да е нешто корисно..
Врамени бакнежи. Ја уште ко прочитав ми делуваше интересно али не би можела сега тоа. поклон што треба да го однесам, а знам дека ќе сакаат сите да го видат.. Невестето се побудали ќе речат :D
Здравје ако се мажам за него некогаш ќе го пречека и тоа на кревет.... :)
Ај ќе смислиме нешто. а за пенкалото што спомнав и лептир машна шо ме бендиса бајги во мало кутивче и некоја порака?
би било ли пријатно?

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Да така е мажите повеќе сакате да е нешто корисно..
Врамени бакнежи. Ја уште ко прочитав ми делуваше интересно али не би можела сега тоа. поклон што треба да го однесам, а знам дека ќе сакаат сите да го видат.. Невестето се побудали ќе речат :D
Здравје ако се мажам за него некогаш ќе го пречека и тоа на кревет.... :)
Ај ќе смислиме нешто. а за пенкалото што спомнав и лептир машна шо ме бендиса бајги во мало кутивче и некоја порака?
би било ли пријатно?
Aбе немаш гајле од машко за поклон, што и д аму купиш нема да го пререче никогаш(не ни се толку важни поклоните) јас барем не сум гледал на поклон никогаш до толку критично. За машко е важно да види дека се трудиш и дека навистина за тебе поводот е посебен.
Тоа за жена пази кога купуваш поклон( на пример за мајка му), од тука извираат коментарите послем за снаите.:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Јас сум најголемиот зајадливко на светот и со право ако сакате може да ме обвините, за тоа признавам и потпишувам со две раце.:zelen

• Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Aбе немаш гајле од машко за поклон, што и д аму купиш нема да го пререче никогаш(не ни се толку важни поклоните) јас барем не сум гледал на поклон никогаш до толку критично. За машко е важно да види дека се трудиш и дека навистина за тебе поводот е посебен.
Тоа за жена пази кога купуваш поклон( на пример за мајка му), од тука извираат коментарите послем за снаите.:rofl

Фала, сега стварно ми помогна а и гуглам малку.. Така убаво има да стуткам нешто :sreken
А за свекрИвата.. Он ми помага секогаш. си ја знае мамичка и до сега сѐ ја бендисало :giggle

Јас сум најголемиот зајадливко на светот и со право ако сакате може да ме обвините, за тоа признавам и потпишувам со две раце.:zelen

А бе ти си за со една тварешка ама ај :zelen

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Мора многу да внимаваш во врска со првата жена во животот на секое машко. Мајката негова. Тука совети не помагаат.
Или ке те бендиса или не. Ама не и давај повод да не те почитува.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Мора многу да внимаваш во врска со првата жена во животот на секое машко. Мајката негова. Тука совети не помагаат.
Или ке те бендиса или не. Ама не и давај повод да не те почитува.

Да сме малку сериозни.
Таа жена многу ја почитувам. Природна, кога не сум во право ме корегира, ме поучува, ме почитува.. Исти сме. Искрено недостатокот од мојата мајка некако во неа го пронајдов..
Неа ја засакав ко тетка ми. Блиски сме многу. Мислам дека и она ме сака :)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Да сме малку сериозни.
Таа жена многу ја почитувам. Природна, кога не сум во право ме корегира, ме поучува, ме почитува.. Исти сме. Искрено недостатокот од мојата мајка некако во неа го пронајдов..
Неа ја засакав ко тетка ми. Блиски сме многу. Мислам дека и она ме сака :)
Епа тогаш имаш солидна подлога за најслаткиот рецепт што постои- хармонијата во твојот живот, само ти фалат уште да ги додадеш зачините и секоја свекрва е твоја.
Го планираш моментот и носиш нешто што ти си направила а свекрвата не го прави за јадење(нешто интересно).
Чекаш да си отиде субјектот 1 од просторијата...пушташ солзи две...а таа кога ке те праша ...
Што е сине, што ми плачеш.
Ја пушташ стрелата право во центарот...штраааааааак.:gjavol
Бришеш солзите со рака и во очи го гледаш субјектот 2 додека во ист момент вистинските сублимирани зачини излегуваат од магичната кутија (твите усни).
Незнам...мамо, толку многу го сакам и ме подсеќа на тебе...што ми е страв да не го загубам некогаш-засекогаш.

Sugar spice and eeeeeverything nice(inlove)
Кај ке бегаш свекрво, која и да си.:rofl

• Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Епа тогаш имаш солидна подлога за најслаткиот рецепт што постои- хармонијата во твојот живот, само ти фалат уште да ги додадеш зачините и секоја свекрва е твоја.
Го планираш моментот и носиш нешто што ти си направила а свекрвата не го прави за јадење(нешто интересно).
Чекаш да си отиде субјектот 1 од просторијата...пушташ солзи две...а таа кога ке те праша ...
Што е сине, што ми плачеш.
Ја пушташ стрелата право во центарот...штраааааааак.:gjavol
Бришеш солзите со рака и во очи го гледаш субјектот 2 додека во ист момент вистинските сублимирани зачини излегуваат од магичната кутија (твите усни).
Незнам...мамо, толку многу го сакам и ме подсеќа на тебе...што ми е страв да не го загубам некогаш-засекогаш.

Sugar spice and eeeeeverything nice(inlove)
Кај ке бегаш свекрво, која и да си.:rofl

:rofl:rofl:rofl
Добро си ја дресирал жена ти како треба со мајка ти!
Фала на совет, ќе се најде сигурно некогаш :rofl

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
:rofl:rofl:rofl
Добро си ја дресирал жена ти како треба со мајка ти!
Фала на совет, ќе се најде сигурно некогаш :rofl
Ја не сум себична личност.;)
А сега поздрав до тебе и лека ноќ, ме вика постелатаа ...:giggle

• Ми се допаѓа