Чет муабети (ти реков-ми рече)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Е шо мака те натерала на такво нешто?
Изгледа не делува терапевтски отварањето нови никови, треба друго чаре да си бараш...
Пуца ми к*рац...за банираните никови и пропаднатите форуми и соросоидните насилници.:rofl
Знам...знам моето реноме виртуелно е многу лошо, признавам...не е лошо уствари...ужасно е...ама затоа пак оноа реалното е беспрекорно.;)
Ние троловите, спамерите, хотерите, овците... како што другата страна сака да не нарече одбиваме да сме заробени во виртуелниот свет и затоа често пати сме на некој начин приморани на егзил во реалноста.
Ама што да правиш, на некој начин виртуелниов свет стана многу суров...па и на ФБ се делат лугето, се бришат се оговараат се местат...ужас жив е...ние само знаевме пред другите што ке се случи кога лугето не разменуваат мислења очи во очи, па не сакавме да сме дел од сето тоа во смисла на озбилни и сериозни и долготрајни односи некои.
А тебе срцка што те натера да се представуваш како машко по форумиве коа си преубава?:*

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Му ги честитам 300 мислења на Лонерчо.
Сеа сите врати за добивање на бан ти се отворени.
Оди опни сеа еден долг пост на политика за да прославиш откровение и ако те убијат кога ке воскреснеш ке те прогласиме за мартир, легенда и трол.:D

Мисти...

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Глупо е тоа што си го пишала. Ми велиш значи треба човек да се пази што пишува на форум? Теба ке не ти е јасно дека ова е јавен форум и секој може да ти ги чита постовите? Секој еден човек што има пристап на нет има пристап и до твоите постови. Нит со закон ти се заштитени мислењата ни па некој го боли сега што ти мене три дена ме малтретираш за глупости, не било фер не било вкусно. Ок. Позз
Глупо а? хех.
Кој рече дека не знам дека е јавен форум и дека се се чита овде?
А што е најјако не си разбрала што сум напишала ;)
Иако никад у живот нема да те запознаам а и не сакам, ти сепак знаеш се за мене а нели пошто е анонимен форумот секој си пишува што сака.. Сум пишувала работи што не требало можда ама ја не се замарам дали некој го боли или не го боли што те замарам или што ја пишувам.. Мене ич не ме боли.
Накратко кажано, да ме разбереш.. ОЧЕКУВАМ ЕДЕН ДЕН КАКО ШТО СЕ ''РУГАШЕ'' СО ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ НА МИСТЕРИЈА И СО МЕНЕ ИЛИ СО ТРЕТ ДА СЕ РУГАШ.. Според дадените информаци, живот. Секој овде врежува се в мозок, нормално и ја читам раб од членови ама ако сакам бате ја одма враќам не снимам па на крај да вадам се црно на бело.. И на крај ќе дојде некоја тема некоја закачка и ќе му го влепиш животот в лице...
Да ти еам нацијата да ти еам.. (:|(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Зошто бе душичко?:eek
Абе џивџанче мое...
Се чини дека време мина доволно ама изгледа како да неможеш да забораваш работи кои лугето понекогаш ти ги кажуваат или пишуваат ама можеби и не ги мислат навистина. Конкретно за постот на Хоупче...
Не е дека ти сугерирам ускратување на право на револт и бунење...треба да се има тоа, но ти се чини на секој трет пост го потенцираш тоа...ама искрено кажано бидејки имам некои идни слатки планови во врска со тебе малку ме фаќа страв за времетраењево на твојот револт...
Па се прашувам...што ако јас ти напишам нешто набрзинка и грешно и да те навредам несакајки...колку време ке се кајам за тоа, дали ке ми простиш воопшто или ке ме отфрлиш и како другар и љубовник...
Знаеш лугето грешат, живи се...што побрзо ги заборавиме и простиме грешките тоа помалку време ке поминеме во ширење на негативна енергија и болка во душата наша.
Многу сум загрижен за тебе а и целата таа работа се претвора полека во некоја битка каде што сакале ние другите или не ке мора да завземеме страна а тука сме за сите да се дружиме.
Сакав само љубов, и несакам да продолжи кавгава за на крај да банираат некој што ми дтана драг за кратко време иако ме навредуваше помалце.:D(flower)
Дај му шанса на помирувањето...ке видиш како се е поинаку после тоа.(inlove)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Абе џивџанче мое...
Се чини дека време мина доволно ама изгледа како да неможеш да забораваш работи кои лугето понекогаш ти ги кажуваат или пишуваат ама можеби и не ги мислат навистина. Конкретно за постот на Хоупче...
Не е дека ти сугерирам ускратување на право на револт и бунење...треба да се има тоа, но ти се чини на секој трет пост го потенцираш тоа...ама искрено кажано бидејки имам некои идни слатки планови во врска со тебе малку ме фаќа страв за времетраењево на твојот револт...
Па се прашувам...што ако јас ти напишам нешто набрзинка и грешно и да те навредам несакајки...колку време ке се кајам за тоа, дали ке ми простиш воопшто или ке ме отфрлиш и како другар и љубовник...
Знаеш лугето грешат, живи се...што побрзо ги заборавиме и простиме грешките тоа помалку време ке поминеме во ширење на негативна енергија и болка во душата наша.
Многу сум загрижен за тебе а и целата таа работа се претвора полека во некоја битка каде што сакале ние другите или не ке мора да завземеме страна а тука сме за сите да се дружиме.
Сакав само љубов, и несакам да продолжи кавгава за на крај да банираат некој што ми дтана драг за кратко време иако ме навредуваше помалце.:D(flower)
Дај му шанса на помирувањето...ке видиш како се е поинаку после тоа.(inlove)
:eek:^) многу си загрижен за меееееене:franticсакаш само љубов:eekили сум ја глупа или Ромео ми пее под прозор или ...ај мозоков ми се укочи...Дај молимте отвори се до крај:^)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Јел се овде нешто крчка да ја то не знам? Неки рат ил шта?? (think)
:giggle
Зазбезекната сум и фрапирана, немам појма што е работава....ако се крчка, биди сигурна ќе направам да претече веќе, доста е:mad: