Совети од жените за мажите

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,802
810
1,133
Skopje
Pa ne veruvam deka denes e bas taka ,imas mnogu primeri obostrano ne samo kaj maskite ...
Ne vikam deka ne e taka vo nekoj slucaevi , ubavo kaza samo mislam deka i ne e toa edinstvenoto ...

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Pa ne veruvam deka denes e bas taka ,imas mnogu primeri obostrano ne samo kaj maskite ...
Ne vikam deka ne e taka vo nekoj slucaevi , ubavo kaza samo mislam deka i ne e toa edinstvenoto ...
Ако сакаш да ме послушаш и да прочиташ еден убав совет од жена за мажи како тебе-Помалку збори а повеќе работи;)јазикот служи и за други работи:rofl

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,802
810
1,133
Skopje
Epa ne znaev deka sluzi i za drugi rab da ne mi kazese , pomalce zbori ,a pomalce raboti da ne mi go prepisa od mene ? !
Ili ti soveti da ne mi davas , ako si za davanje pisi de ako mislis deka mi trebaat ?:)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Epa ne znaev deka sluzi i za drugi rab da ne mi kazese , pomalce zbori ,a pomalce raboti da ne mi go prepisa od mene ? !
Ili ti soveti da ne mi davas , ako si za davanje pisi de ako mislis deka mi trebaat ?:)
Погрешно читаш БрЗиииии..помалку збори А ПОВЕЌЕ РАБОТИ:rofl

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,802
810
1,133
Skopje
Haha ok tipicni muabetive da se izbega , da ti se slosi mislev deka bi ti bilo ne sekojdnevno pa ako si ulezana nema da me sledis ,a ako si vo zdravo telo zdrav duh ke se pomacis ali ke te bide ...
Ti pak kikotise ;)

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Треба работите да не се сваќаат многу трагично работите треба за себе да си гледаш да бидеш успешен и тоа е најбитно