Леле кoј ќе те трпи цел месец дa не реметиш...Леле колку ќе ви се смеам кога нема да освои ни Ди Каприо ни Revenant, цел месец ќе ве реметам. Ќе мора да ме банираат за да престанам.
Леле кoј ќе те трпи цел месец дa не реметиш...Леле колку ќе ви се смеам кога нема да освои ни Ди Каприо ни Revenant, цел месец ќе ве реметам. Ќе мора да ме банираат за да престанам.
Подобро Сталоне да освоеше. Овој што освои барем може да глуми уште во јаки филмови, не дека Ревенант е јак филм, ама во иднина може да глуми уште. Ама тоа ти е, мораше оваа година тој да освои, за да не плаче детето, а заедно со него и цел свет ќе плачеше.Ќефои беше златниот
Криво ми е за Силвестер.
Ви се посреќи, не смееше со празни раце да си оди, ќе имаше протести низ цел свет.Леле кoј ќе те трпи цел месец дa не реметиш...
Пaк ќе те прaшaм, мислaм декa е 7ми пaт. Гo изгледa дo крaј The Revenant?Подобро Сталоне да освоеше. Овој што освои барем може да глуми уште во јаки филмови, не дека Ревенант е јак филм, ама во иднина може да глуми уште. Ама тоа ти е, мораше оваа година тој да освои, за да не плаче детето, а заедно со него и цел свет ќе плачеше.
Ви се посреќи, не смееше со празни раце да си оди, ќе имаше протести низ цел свет.
хахаха... добро е што не се упуца некој од среќа3 големи ствари се десија на оскаровците оваа година.
1. Обвиус Лео Меме
2. Енио коооооонечно лапна заслужено.
3. Џенифер Лоренс лапна нешо друго.
Уште се смеан ко ретардиран на видеово....
https://www.facebook.com/LoganAPaul/videos/468795813318601/
А шо му фалеше на Mad Max?Некаде малце повеќе од половина изглеани оскари....
Отвори ја прикачената датотека 26752
Е стварно скурца ми !!!
@Harvie ?
Подобро прашај го дали знае како се гласа во Академијата.Пaк ќе те прaшaм, мислaм декa е 7ми пaт. Гo изгледa дo крaј The Revenant?