Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Позз до тој/таа шо е модератор на Филмојте, и учтиво ми избриша мислење каде што имав лајк, да не се секира, ПРОСТЕНО МУ Е! :D
Објасни се дека не е саркастично кажано пошто ќе ти го изналајкуваат постов мислејќи дека е критика и незадоволство :D

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Помеѓу зборот рекол и Панта требаше да стои Херакле, го испуштив..ама толку сеир правење...боже, боже....свашта држи оваа земја...и во твој циничен стил:rofl]:):rofl:rofl
Е ако де да се посмееме, нели ти беше во првите борбени редови во борбата против сериозноста на форумов. Ете јас сум со тебе сега смешки пишувам, а ти циник ме нарекуваш. :nah

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Е ако де да се посмееме, нели ти беше во првите борбени редови во борбата против сериозноста на форумов. Ете јас сум со тебе сега смешки пишувам, а ти циник ме нарекуваш. :nah
Душевна храна изгледа ти беше ова, можеби ти е наследна или пак си ја префатила од некој друг што обожава да биде саркастичен и циничен...сега што е на ред, да ме ставиш во потпис??

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Душевна храна изгледа ти беше ова, можеби ти е наследна или пак си ја префатила од некој друг што обожава да биде саркастичен и циничен...сега што е на ред, да ме ставиш во потпис??
Не, не ми е толку смешно за во потпис.
И не сакам да те лажам, ама мислам дека на дедо ми татко си ја хранел душата вака.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не знам и јас, една обична тема тешко дека би привлекла партиски активисти, тешко и на гугл срч да излезе, да е подфорум веќе е друго...

Ми препорачаа да го сум го гледал тоа ама некако еден час или колку и да било гледање на суратот на четничката правосмукалка е премногу тежок испит за моите ограни за варење и црева.
Изгледа нема да дознаеме дали ќе има тема или не.

Гледај го иначе, ни јас не можам да го смислам Латас ама кога сам се закопува во глупостите што ги кажува, уживам. Гледај го и на канал 5 тоа, каде таа што личи на коњ и се нарекува главен уредник, не знаеше што да каже и скроз се изгуби. Посрамотување максимално.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Изгледа нема да дознаеме дали ќе има тема или не.

Гледај го иначе, ни јас не можам да го смислам Латас ама кога сам се закопува во глупостите што ги кажува, уживам. Гледај го и на канал 5 тоа, каде таа што личи на коњ и се нарекува главен уредник, не знаеше што да каже и скроз се изгуби. Посрамотување максимално.

Јас би отворил тема :)

Шо знам, ако има скратена верзија видов прееска на јутјуб скоро саат време, очобол и ушобол со четничката дрољетина премногу е
А чекај не беше на сител тоа или?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас би отворил тема :)

Шо знам, ако има скратена верзија видов прееска на јутјуб скоро саат време, очобол и ушобол со четничката дрољетина премногу е
А чекај не беше на сител тоа или?
Отвори ако ти дозволат. :)
На сител беше Латас, а на канал 5 беше оваа другава, гостин и беше Шеќеринска.