Сакам да кажам/Сакам да прашам

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Зајковци, Грујковци и слично во приватни ште ве моља.
Добро да те прашам зошто неможеме да го коментираме дуелот, ете на пр. во форумот тв. ...не разбирам зошто е ускратена таа можност само на овој форум???

Па ти сакаше да зборуваш за тоа.
Сакам АМА НЕМА..стоп за демократија на форумов, зборење само за теми што им се допаѓаат на дотичните особи...
А како ми се оговараше денес..:(

Зајковци, Грујковци и слично во приватни ште ве моља.
А и Ти лепото, заборавив да те прашам, кој ти се тие Зајковци, Грујковци и слично???
Без етикетирање ке те моЉам.

Последна промена од модератор:

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Политика е забрането на форумов. Да не биде ептен грубо толерираме ете по малку, ама спомнување веќе Грујковци, Зајковци и остала багра мое е да предупредам. Ако си продолжете по темите бонуси ви следуваат ;) Имате ПП, таму до бесвест прајте си политички муабети и карајте се.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Само што си дојдов од кафе со една моја бивша школска, студира во странство, не можеше да се доначуди како некоја неписмена таму, што не знаела 2 + 2 да пресмета станала успешна кафанска пеачка. Како да и објаснам дека овде таквите стануваат доктори, правници, архитекти, електро инженери итн... Положиле интерна медицина на бубица, па вчера слушнав како еден од овие дал инфузија на пациент кај кој требало да се даде апче за мокрење, за да исфрли вишок на течност. На друга другарка станот од гипс картон почна по неколку месеци од вселувањето да и се распаѓа. Сум имала работа и со правник кој не знаеше да ми каже како легално може да поднесам барање за една приватна работа што си ја имав. Не знам само со кој памет се запишуваат на такви факултети, ако сакаш да студираш медицина не можеш да се провелкуваш низ факултетот. Или не се запишувај на медицина, човечки живот е во прашање. Хејтајте ме ако сакате, ама за ваквите и екстерно е малку.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А шо е муабетов со ова, ми споменаа неколку души ама не го имам гледано настанот, шо се дешавало?

Политика е забрането на форумов. Да не биде ептен грубо толерираме ете по малку, ама спомнување веќе Грујковци, Зајковци и остала багра мое е да предупредам. Ако си продолжете по темите бонуси ви следуваат ;) Имате ПП, таму до бесвест прајте си политички муабети и карајте се.

Може во онаа темата за чат муабети да се дозволи апла политика, или посебна umbrella thread како тема, не како подфорум...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А шо е муабетов со ова, ми споменаа неколку души ама не го имам гледано настанот, шо се дешавало?

Може во онаа темата за чат муабети да се дозволи апла политика, или посебна umbrella thread како тема, не како подфорум...
Најкратко муабетот е дека Латас си го покажа сељачизмот во живо, а онаа на канал 5 не знаеше кај се наоѓа. Сега има некои што викаат обратно, ама тие не се со сите.
Иначе не знам стварно зошто толкав проблем од една општа тема за Политика.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Најкратко муабетот е дека Латас си го покажа сељачизмот во живо, а онаа на канал 5 не знаеше кај се наоѓа. Сега има некои што викаат обратно, ама тие не се со сите.
Иначе не знам стварно зошто толкав проблем од една општа тема за Политика.
Да не биле договорени тие двајца т.е Латас и таа од канал 5? :)

Инаку сакам да кажам дека веќе во животов никогаш никаде нема да одам точно на време, два саати чекав, ДВА! :banghead

Последна промена:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да не биле договорени тие двајца т.е Латас и таа од канал 5? :)

Инаку сакам да кажам дека веќе во животов никогаш никаде нема да одам точно на време, два саати чекав, ДВА! :banghead
Што да бидат договорени?