Сакам да кажам/Сакам да прашам

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Волку квалитетна програма на сител не сум гледал од времето кога Амди викаше "Ја сум за тебе кока кола" и "Ти си пола човек пола ништо".
Ама најдобро беше на Заев- Ало началниче!(facepalm)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ама најдобро беше на Заев- Ало началниче!(facepalm)
Еј стварно, а го слушна Латас? Лажеш како Турчин. Прв пат слушнав за Турчин што лаже, знам за Турчин што пуши, а циган што лаже. Најголемиот сељак е Латас.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
И двајцата биле ментално заостанати личности...Немале никој околу себе, мајка татко починати...роднини немале...па се гледале сами...
Мислам дека свесно за да зема социјална помош типот не ја чувал не му е толку голем капацитетот...мое лично мислење е дека ја чувал можеби зашто ја чувствувал како сигурност, да не биде сам...не знам, кој знае што му се мота низ глава на такви ликови...Во секој случај морбидно...

Нешто дури се спомена дека типот немал пари за да ја закопа сестра си и тоа била една од причините за тоа шо го чувал лешот :eek

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Досадно lvl. собираш куп riflemen, артиљерија и пароброди и почнуваш да им ебаваш мајка на city states со цел да ги накурчиш големиве империи да ти објават војна.
just_civilizationV_things

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Еј стварно, а го слушна Латас? Лажеш како Турчин. Прв пат слушнав за Турчин што лаже, знам за Турчин што пуши, а циган што лаже. Најголемиот сељак е Латас.

latas-turcin-lapsus.jpg

Последна промена од модератор:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Последна промена:

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
(facepalm) Добро значи ги навредил Ромите.
Не знам кој испадна од гомно подоле на двете партиски телевизии, дали Латас или онаа коњоштипон, со фацата како мртов коњ.
Ај да баталиме со куртон вести...

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Па нормално дека ќе прекинеш, затоа што уште толку ќе се закопаш.
Е сега ме налути? Кој тоа се закопува и зошто би се закопувале поради Латас и Заев...многу ти е глупаво ова..ако се они бесрамни и арогантни треба ли сега и ти да бидеш таков??

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Е сега ме налути? Кој тоа се закопува и зошто би се закопувале поради Латас и Заев...многу ти е глупаво ова..ако се они бесрамни и арогантни треба ли сега и ти да бидеш таков??
Па ти сакаше да зборуваш за тоа.