Ама најдобро беше на Заев- Ало началниче!Волку квалитетна програма на сител не сум гледал од времето кога Амди викаше "Ја сум за тебе кока кола" и "Ти си пола човек пола ништо".
Ама најдобро беше на Заев- Ало началниче!Волку квалитетна програма на сител не сум гледал од времето кога Амди викаше "Ја сум за тебе кока кола" и "Ти си пола човек пола ништо".
Еј стварно, а го слушна Латас? Лажеш како Турчин. Прв пат слушнав за Турчин што лаже, знам за Турчин што пуши, а циган што лаже. Најголемиот сељак е Латас.Ама најдобро беше на Заев- Ало началниче!
И двајцата биле ментално заостанати личности...Немале никој околу себе, мајка татко починати...роднини немале...па се гледале сами...
Мислам дека свесно за да зема социјална помош типот не ја чувал не му е толку голем капацитетот...мое лично мислење е дека ја чувал можеби зашто ја чувствувал како сигурност, да не биде сам...не знам, кој знае што му се мота низ глава на такви ликови...Во секој случај морбидно...
Еј стварно, а го слушна Латас? Лажеш како Турчин. Прв пат слушнав за Турчин што лаже, знам за Турчин што пуши, а циган што лаже. Најголемиот сељак е Латас.
Добро значи ги навредил Ромите.
Ај да баталиме со куртон вести...Добро значи ги навредил Ромите.
Не знам кој испадна од гомно подоле на двете партиски телевизии, дали Латас или онаа коњоштипон, со фацата како мртов коњ.
Па нормално дека ќе прекинеш, затоа што уште толку ќе се закопаш.Ај да баталиме со куртон вести...
Е сега ме налути? Кој тоа се закопува и зошто би се закопувале поради Латас и Заев...многу ти е глупаво ова..ако се они бесрамни и арогантни треба ли сега и ти да бидеш таков??Па нормално дека ќе прекинеш, затоа што уште толку ќе се закопаш.
Па ти сакаше да зборуваш за тоа.Е сега ме налути? Кој тоа се закопува и зошто би се закопувале поради Латас и Заев...многу ти е глупаво ова..ако се они бесрамни и арогантни треба ли сега и ти да бидеш таков??