Сакам да кажам/Сакам да прашам

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
694
1,103
Јас така , маратонски, Господарот на прстените ги изгледав на времето :) Така ми беше и за Хобитот желбата, ама уште третиот дел не ми гледан :( Првите два на телевизор ги гледав а ако им 3Д од третиот, ќе си симнам, само чекам погоден момент (т.е. да немам никој дома) за да го гледам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
О мори мајко мила.. И што ако сум дома за да учам ко ништо што учам не можам да го запамтам.. Де кажете чаре за полесно памтење и да учам без страв??. (:|

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
И пофторно јас со мислењата едно по друго.
Ама овој пат да си се пофалам. Среќна сум, научив.. :igra
Заборавив дури дека како мала со пишење учев и ете.. Дури си велам за сите колоквиуми да учев вака немаше испит ниту еден да ми остане али не се жалам.
После 4 шолји кафе и поцрвенато прсте, потно столче конечно да кажам..Доста е.
И стрвот кога ќе научиш го снемува.. :kafe(muscle)

• Ми се допаѓа
Реакции: Io Sono

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И пофторно јас со мислењата едно по друго.
Ама овој пат да си се пофалам. Среќна сум, научив.. :igra
Заборавив дури дека како мала со пишење учев и ете.. Дури си велам за сите колоквиуми да учев вака немаше испит ниту еден да ми остане али не се жалам.
После 4 шолји кафе и поцрвенато прсте, потно столче конечно да кажам..Доста е.
И стрвот кога ќе научиш го снемува.. :kafe(muscle)
Сега повтори ја цела постапка уште еднаш оти повторувањето е мајка на знаењето. :)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Сега повтори ја цела постапка уште еднаш оти повторувањето е мајка на знаењето. :)

И тоа ќе биде ама после 2-3 саати дремка :) немам мака од пишење, дури сеа ми се враќа филмот.. или татко ми ми читаше ја да раскажувам или пишев цели фермани..
Сега пак со пишењето е истото само што ја изгледа пораснав за тато да ми чита (wasntme):giggle

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Случајно силом прилика видов неколку минути од некаква ракометна утакмица мкд-блр, кои ретардирани и аграрни физиономии, забрадени смрадови со гуша од сало, стомачини некои, шо спорт е она бе (facepalm)
Ништо од теориите за ариевско потекло на хунзите, очигледно оваа раја е иста со онаа на блиски исток.(party)

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Во некое друго „повозрасно“ општество оној шарпланинецон чие име не вреди да се спомне, ќе беше одамна заборавен и истиот ќе продаваше семки на камени мост. Но во нашево вакво никакво, од една страна имаме луѓе кои здушно го поддржуваат, од друга кои го ругаат. А се` помалку луѓе се свесни дека куртонов е искористен максимално од врхушката како decoy за прикривање на некои повеќе битни факти, пример одливот на „мозоци“ во 2015та со страотна цифра од 75 000 луѓе. Тоа е нешто приближно како една Битола за година дена да и` текне да прави харикири по 205,5 лица на ден.