Сакам да кажам/Сакам да прашам

Andonisus

Истакнат Член
29 септември 2015
18
33
313
I'd say, kill it before it lays eggs. Kill me before I make more damage than anyone would care to heal. I've been shattered on so many pieces that I can ever count em. Just don't try to save me... I need it, but don't. You don't need the darkness that I have, you don't need the savagery of what my life has been. No no no, it's all empty all around me. I gave everything and gave up on everything.

I died again, this time not for the sake to be reborn, but to be destroyed. To end this suffering called meaningless life. This world can not comfort me anymore. I did my part, and I'm done.

In some next life... Now, stay happy, take something I never had, or never knew what it felt like.
goodbye

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and Tantara

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
model_t_18_85_1.png

Хипстеризам левел - his head attracts baseball bats.:kafe

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Случајно силом прилика видов неколку минути од некаква ракометна утакмица мкд-блр, кои ретардирани и аграрни физиономии, забрадени смрадови со гуша од сало, стомачини некои, шо спорт е она бе (facepalm)
Ништо од теориите за ариевско потекло на хунзите, очигледно оваа раја е иста со онаа на блиски исток.(party)
Зошто така викаш, баш е интересен ракометот. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Зошто така викаш, баш е интересен ракометот. :)

Не можам да го перцепирам како спорт, некои ликови по 150 кг играат, не знам шо е финтата и правилата немаат логика, зошто постои оној просторот за 6 м, тоа ти е како во кошарка да не смее да се влезе во рекет или во фудбал да не смее во петерец да има никој освен голман :rofl ајде тоа па и напад не е ограничен како во кошарка него како ќе му дувне на судијата отприлика после примаат гол и одма голманот ја фрла во напад нема од зад линија додавање како во кошарка или од центар тргнување како во фудбал без веза скроз и секој напад иста прича на линија стои цел тим и противнициве кружат и се додаваат и некој со скок шут ќе проба, истото се дешава по 200 пати... не треба ни креативност ни физичка интелигенција само сила ...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не можам да го перцепирам како спорт, некои ликови по 150 кг играат, не знам шо е финтата и правилата немаат логика, зошто постои оној просторот за 6 м, тоа ти е како во кошарка да не смее да се влезе во рекет или во фудбал да не смее во петерец да има никој освен голман :rofl ајде тоа па и напад не е ограничен како во кошарка него како ќе му дувне на судијата отприлика после примаат гол и одма голманот ја фрла во напад нема од зад линија додавање како во кошарка или од центар тргнување како во фудбал без веза скроз и секој напад иста прича на линија стои цел тим и противнициве кружат и се додаваат и некој со скок шут ќе проба, истото се дешава по 200 пати... не треба ни креативност ни физичка интелигенција само сила ...
Има правила и за тие работи. Кога примаат гол топката мора да биде подадена од центар, ама разликата од фудбал е што само твоите играчи мора да се во твојата половина додека во фудбал мора сите да се на својата половина.
Тоа со пасивниот напад и мене ми е безвезно правило и подобро би било ко во кошарка со лимит на семафор ама не е толку многу и злоупотребувано. За нападите си треба и креативност, ама се сведува на тоа да се навлече одбраната на едно место или скроз да се развлече.
Шесте метри си се добро на правени, замисли да ја нема таа зона и ќе биде нешто ко америчконо рагби со топката во гол ќе влегуваат и ќе се сведе спортот чисто на физичка сила.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Екстерно со паднат систем, прашања со исти одговори, прашања на друг јазик, а се бара квалитетно образование.
Ова е квалитет???????(puke)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Outrider

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Екстерно со паднат систем, прашања со исти одговори, прашања на друг јазик, а се бара квалитетно образование.
Ова е квалитет???????(puke)
Нишо само припрема за факултет :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
138
1,053
Дали некој/некоја од форумот знае,во кафе што значи
1.Жена со куче во раце,2.Црна точка,3.Глава на жена.4.Птица.5.Пат.6.Лист,7.Жена(во долен дел од филџанот)?
Ви благодарам однапред.