хаха..па ти немој дома да го носиш не се вади сега ова онаНишто. Не ми даваат да носам непознати дома.
хаха..па ти немој дома да го носиш не се вади сега ова онаНишто. Не ми даваат да носам непознати дома.
Настрана шалата, сериозен сум да Ви слугувам, послушно како кученце под нозете, под Ваша власт и команда. Може да поразговараме, да се запознаеме подобро, па може и ќе се видиме и ќе одлучите.Ништо. Не ми даваат да носам непознати дома.
Знаеш да готвиш?Настрана шалата, сериозен сум да Ви слугувам, послушно како кученце под нозете, под Ваша власт и команда. Може да поразговараме, да се запознаеме подобро, па може и ќе се видиме и ќе одлучите.
Како тоа не ти даваат во 21 век да носиш непознати дома ? Или вие уште во пештера живеете ?Ништо. Не ми даваат да носам непознати дома.
Се надевам не си сериозен.Како тоа не ти даваат во 21 век да носиш непознати дома ? Или вие уште во пештера живеете ?
Па не разбирате ли сарказам ?Се надевам не си сериозен.
Знам да готвам некои јадења, да. Но не сум доволно искусен како готвач. Може и да чистам, дури и WC то, штиклите, патиките, чизмите...Знаеш да готвиш?
Аман бе, демек се стремевме кон искоренување на робовладетелство...Настрана шалата, сериозен сум да Ви слугувам, послушно како кученце под нозете, под Ваша власт и команда. Може да поразговараме, да се запознаеме подобро, па може и ќе се видиме и ќе одлучите.
Епа, останале моите во 18ти со размислувањата.Како тоа не ти даваат во 21 век да носиш непознати дома ? Или вие уште во пештера живеете ?