Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сега уште повеќе ми е криво за тие 3 утакмици што не ги искористивме. Со тие бодови сега ќе бевме први. :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Леле срaмoтa. Јaс не ги гледaм, ми свири сaмo нa гoлoви, пукнa oд свирење, a ниеден гoл oд oвие. Арнo штo зaврши.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кај Сотон и Стоук којзнае од кога немаат победено. Мислам дека добри 10 години Венгер нема победа во Саутемптон.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Вечерва Арсенал има шанси да се врати на прво место, време е за освета за минатата година кога Саутемптон ги изгази начисто, тогаш Шчешни уште беше, најлоша утакмица на Арсенал од кога ги гледам (бетер него со Бајерн втората :x)

Ahm...no...Саутемптон пак ги изгази, овој пат уште појако и ова вечерва беше дефинитивно најлоша утакмица која ја имам гледано од Арсенал.:x Зошто ми требаат вакви изјави незнам, имав филинг дека ќе се деси нешто гадно...
Ван Дајк и Фонте изиграа феноменално. Наравоучение - нареден пат Арсенал не треба да цепидлачи во преоден рок него да си плати некоја фунта повеќе за Ван Дајк, пошто Селтиково дете, штета шо не му го признаа голот :p

Inbreeding.jpg

Слика од прес конференцијата после мечот, лево е Кошелни, десно е Мертезакер.:rofl
Тасманискиот ѓаол Мане ги изнамачи. Озил отсечен а освен тоа заедно со Жиру беа мета на тепање ама и без тоа сите 11+3 кои изиграа денес беа на ниво на монголоиди. Фламини единствен нешто се трудеше, Бељерин изгубен, Начо ок е ама нема финеси, како кравата со млекото :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Никој не ви е крив, одбрана никаде, среќа пет не ви пикнаа. Ај барем Лестер ќе паднат во форма во иднина.
Кај Сотон и Стоук којзнае од кога немаат победено. Мислам дека добри 10 години Венгер нема победа во Саутемптон.
Од 2003 најточно. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ванијама како ги издоминира на средина, ме фаќа туѓ срам :x Инаку тој е уште еден од селтиковиот извоз во Саутемптон, феноменално талентиран играч од Кенија (!?) кој за жал пати од повремени помрачувања на умот и сомнителна самодоверба па не е извесно дали ќе направи кариера во јак клуб...иако имало интерес наводно.
Форстер е тука од глазговските емигранти, за жал драматична повреда имаше, голманиште.:cool:

Кога сме кај Селтик пошто и онака нема утре ПЛ - ќе има селска ПЛ а таму Хартс-Селтик на СК1 во 15.00 (плус меч на заборавените великани Нотингем-Лидс во 17.30 на СК2)
Клуб со најсимпатично име, Срцето на Мидлотиан (некоја си област) :zelen не знам дали го основал некој кардиохирург или необично романтична особа, дури и грбот им е со срце...

Последна промена:

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
tAzLfgQ.jpg

Очекував ваква изјава од Венгер. Никогаш не зборува лошо за тимот во медиуми и тоа е разликата меѓу него и Хозе. Подобро да прават муабет за Венгер отколку сите да читаат како Венгер не им верува на своите играчи.
Прегеска ги премотував убаво головите и за првиот гол можеби е во право дека беше офсајд, ама другите три поштено си ги дадоа Сотон. Овој тим што го направи Венгер не знае да игра под пресинг затоа што нема средњаци кои што можат брзо да се ослободат од пресингот и да искористат вишок играч поради високиот пресинг на противникот. Санти го бива за тоа, ама ете него го немаше :/ Вчера пресингот ко да ги поремети сите до еден, ко муви без глави беа. Додатно беше и тоа што судијата имаше премногу глупави критериуми за фаул па за малку не настана тепачка. Смешно е какви се` фаули не досуди, ко огромен ринг за групна тепачка да беше стадионот.