Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Што му е на овој Бентеке бе? Празен гол бе мрднат, шутни ја прва ненормален еден.
Колку само знаев иначе дека Стоук и Ливерпул ќе победат. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Бентеке им донесе победа ама и се обрука на крај :rofl јако ќе беше во наредниот напад да изедначи Лестер.
Замор кај Лестер, Варди и Марез немаа сила, Оказаки и така не ветува многу...динамична утакмица штета само еден гол...Мињоле вака така се освести имаше неколку јаки одбрани...

Јунајтед и Челзи пак се усрале (party)

Вечерва Арсенал има шанси да се врати на прво место, време е за освета за минатата година кога Саутемптон ги изгази начисто, тогаш Шчешни уште беше, најлоша утакмица на Арсенал од кога ги гледам (бетер него со Бајерн втората :x)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Бентеке им донесе победа ама и се обрука на крај :rofl јако ќе беше во наредниот напад да изедначи Лестер.
Замор кај Лестер, Варди и Марез немаа сила, Оказаки и така не ветува многу...динамична утакмица штета само еден гол...Мињоле вака така се освести имаше неколку јаки одбрани...

Јунајтед и Челзи пак се усрале (party)

Вечерва Арсенал има шанси да се врати на прво место, време е за освета за минатата година кога Саутемптон ги изгази начисто, тогаш Шчешни уште беше, најлоша утакмица на Арсенал од кога ги гледам (бетер него со Бајерн втората :x)
Јунајтед знаеш како играа? Не знам ни јас, @Struggler ќе ни каже повеќе. :rofl
Челзи како и секогаш, треба да се направат пари на овие два тима додека трае ова лудилово.
За Лестер бев сигурен дека ќе кикснат, е сега дали ќе почнат да губат не знам, ама дека ги стигна уморот, ги стигна. :)