Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Greshka si, jas postirav sliki od ubavi vegani kako repluka na postot na outrider koj veleshe deka site vegani bile grdi, licele kako da se navleceni na hors i sl. Pocni da barash navredi, ajde, preprocituvaj, koj beshe tvojot prv post na taa tema? Koj prv pocna so provokacii... inaku stvarno mi e glupavo da go pravam ovoj muabet, mrazam koga sitnicaram... se shto sakav da kazam kazav so prvata kritika, ponatamu samo ke izvrtuvame do beskraj. Ako prodolzish pogreshno da gi razbirash rabotite, tvoj problem e toa
Е која е таа провокација? Човекот си даде мислење за изгледот на веганите. Дали напиша „Мало е хорсаш“, „Мало е грда“?

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Greshka si, jas postirav sliki od ubavi vegani kako repluka na postot na outrider koj veleshe deka site vegani bile grdi, licele kako da se navleceni na hors i sl. Pocni da barash navredi, ajde, preprocituvaj, koj beshe tvojot prv post na taa tema? Koj prv pocna so provokacii... inaku stvarno mi e glupavo da go pravam ovoj muabet, mrazam koga sitnicaram... se shto sakav da kazam kazav so prvata kritika, ponatamu samo ke izvrtuvame do beskraj. Ako prodolzish pogreshno da gi razbirash rabotite, tvoj problem e toa
kazha deka sme pristrasni i gledame koj pishuva a ne sho e napishano. SI rekov, jbg, mozhno li e da sme tolku povrshni? Ene gi prevrtev site postovi vo veganstvo, mislam deka znam koi se tie tvoite, malku se pokulturni vo nachinot na koj se napishani, ama sepak toa sho e pishano i kazhano vo niv e toa sho si gi privleklo soodvetnite repliki. Taka da, dzhabe ti e muabetot, ne e do nikot, ami do tekstot.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Е која е таа провокација? Човекот си даде мислење за изгледот на веганите. Дали напиша „Мало е хорсаш“, „Мало е грда“?
Абе престани да го браниш, доста е веќе, одвратно е уствари(puke)

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Хмм точно дека се додека човекот не се запшраша ништо нема да му значат, но гледаш дека и по телевизија почнаа да рекламираат билки, лечење со билки, дека се освестува човекот лека полека? Холандија веке одамна е на точак, и лете и зима, Париз се опаметува .. во Њујорк живнува оваа ситуација.
Тоа што јас мало и некои други сме прерано освестени за оваа ситуација е наш бонус. Ги има доста луѓе кои проповедаат за здрав живот за нас и општо спасување на планетата. Еден по еден со секое предавање се опаметуваат и ни се придружуваат. Еден ден ке ја загубите борбата, секако ако дотогаш не ја уништите планетата т.е. пореметите
кои сме бре тие „ние“? Шо знаеш ти за нас и за моите познавања и интереси? Шо знаеш ти за мојата борба?

• Ми се допаѓа

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Сакам да е**м, неќам да ми влезе работава.
Ме нарекле неспособна, будала, „сигурно си исфрустрирано, дебело девојче зад монитор“, прашувале на што дроги сум, еве и неемпатичен убиец (ако ги земаме општо-упатените муабети ко навреди), секташка па да не речам колку пати... (море, да не видевте во црно собрани на маса во центар на локал... :zelen ) и жива сум. Сум вратила како што налагал моментот и ми продолжил денот.
Уште имате проблем со неприфаќањето дека различен став не значи и дека некој ве мрази... што е и прејак збор за форумски ликови.
На друга тема може 102.3% ќе се сложувате со ставовите, ама не, појака е заслепеноста на секоја можна тема да се изруга „противникот“.
Досадно и детски.

И да, админ не е компјутерски бот, па да нема свое мислење.
Вас ко повеќе да ве вреѓа лентата под никовите отколку самото мислење. Демек немаше истото да го пишеме и без неа...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@malo

Тоа што јас мало и некои други сме прерано освестени за оваа ситуација е наш бонус. Ги има доста луѓе кои проповедаат за здрав живот за нас и општо спасување на планетата. Еден по еден со секое предавање се опаметуваат и ни се придружуваат. Еден ден ке ја загубите борбата, секако ако дотогаш не ја уништите планетата т.е. пореметите

На ова што да му правам според тебе?

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сакам да е**м, неќам да ми влезе работава.
Ме нарекле неспособна, будала, „сигурно си исфрустрирано, дебело девојче зад монитор“, прашувале на што дроги сум, еве и неемпатичен убиец (ако ги земаме општо-упатените муабети ко навреди), секташка па да не речам колку пати... (море, да не видевте во црно собрани на маса во центар на локал... :zelen ) и жива сум. Сум вратила како што налагал моментот и ми продолжил денот.
Уште имате проблем со неприфаќањето дека различен став не значи и дека некој ве мрази... што е и прејак збор за форумски ликови.
На друга тема може 102.3% ќе се сложувате со ставовите, ама не, појака е заслепеноста на секоја можна тема да се изруга „противникот“.
Досадно и детски.

И да, админ не е компјутерски бот, па да нема свое мислење.
Вас ко повеќе да ве вреѓа лентата под никовите отколку самото мислење. Демек немаше истото да го пишеме и без неа...
Па немаше, и ти кажа дека егзистенс се дигнал откако станал админ. Срам да му е.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@malo а на ова?
Така ве /те нареков бидејки и си таква. Зарем не го краш прасенцето за ручек подоцна? .. или Телешкото мевце со праз ?
Тоа не е убивање? Ти и таквите ко тебе би убиле човек како мене ако направам нешто контра вас (како пред цел клас го наречам вашиот син за крадец) ..

Ова што е malo? Водење дискусија? Изнесување аргументи во врска со темата која гласи „Ефектот на казната“?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Па немаше, и ти кажа дека егзистенс се дигнал откако станал админ. Срам да му е.
И ти беше дигнат ко модератор... сега па уште повеќе си пошто ти е криво што веќе не си. :D
И овој Саладинов што се понаша ко газда. Види, цела тема ја спама со шефување...
Тоа е. Не ставиле деца да лечиме фрустрации со „функција“. :/