И јас приметувам дека ти изведуваш и не сакаш да бидеш разумна.Primetuvam deka ne razbirash,, neznam kako da ti objasnam poinaku, no gledam deka pogreshno sfakjash.
И јас приметувам дека ти изведуваш и не сакаш да бидеш разумна.Primetuvam deka ne razbirash,, neznam kako da ti objasnam poinaku, no gledam deka pogreshno sfakjash.
Вас никој никаде не ве нарекол убијци, гнаси, спремни за масакрирање и уште куп такви епитети.Ne, ne se bunam shto brishesh mislenja, zoshto ne me razbirash? Se bunam zatoa shto koga orhidea i trpe navreduvaat, site se bunat, a koga drugi clenovi upatuvaat navredi kon niv dvajca, im se aplaudira. Spored mene toa ne e fer i moram da reagiram. Jas napishav eden post po greshka od profilot na trpe, na temata za veganstvo i dobiv navredi koi shto ne bi gi dobila ako pishev od mojot profil, toa kazuvam, nemaat ovde site ist tretman i toa od kilometar se gleda
Znam deka mislish deka znaesh zoshto go pishuvam ova i zatoa mislish deka ne sum razumna, no ne si vo pravo.И јас приметувам дека ти изведуваш и не сакаш да бидеш разумна.
има копче пријави, не треба дерење.Админиииииииииииииииииииииииииииииии...@existenceeeeeeeeeeeeeeeeee
Што се буниш сега? Јас се бунев кога ми викаше ретардиран?Админиииииииииииииииииииииииииииииии...@existenceeeeeeeeeeeeeeeeee
Што се буниш сега? Јас се бунев кога ми викаше ретардиран?
Ako ne ste takvi togash zoshto se navreduvate. Mene koga vie mi velevte deka sum sektashka, grda, jehovin svedok, propovednik itn. jas ne ve sfakjav licno bidejki znam deka ne sum nishto od toa.Вас никој никаде не ве нарекол убијци, гнаси, спремни за масакрирање и уште куп такви епитети.
па шо се навредуваат и трпе и орхидеја ако не се такви?Ako ne ste takvi togash zoshto se navreduvate. Mene koga vie mi velevte deka sum sektashka, grda, jehovin svedok, propovednik itn. jas ne ve sfakjav licno bidejki znam deka ne sum nishto od toa.
На работа си? Земи од морфиумот неколку шишенца.
За тебе???На работа си? Земи од морфиумот неколку шишенца.