Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Види вака, јес да сум на форумов дојдена за забава, мразам долги постови и досадни тупачии, но ете имало работи кои ме бендисуваат и навистина не сум ги знаела а сум ги дознала тука на овој форум..е сега да се докажувам и да докажувам некои работи на некој што ниту го интересира, ниту може да раѓа (како тебе)а се плетка само од што нема попаметна работа..не ми е воопшто интересно....кужиш??
За кратки постови имаш твитери и фејсбуци. На форум треба да се навикнеш на повеќе од два реда :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
За кратки постови имаш твитери и фејсбуци. На форум треба да се навикнеш на повеќе од два реда :)
Е ова нешто да му го кажеш на Алтаир...а јас колку ќе пишувам е мое лично право...и правата на членовите не ги знаеш(facepalm)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Е ова нешто да му го кажеш на Алтаир...а јас колку ќе пишувам е мое лично право...и правата на членовите не ги знаеш(facepalm)
Па како ти очекуваш некој да дискутира со тебе ако не дочитуваш?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Па како ти очекуваш некој да дискутира со тебе ако не дочитуваш?
Јас не очекувам ништо а дискутирам со тој кого јас ке одберам, а колку ќе дочитам и дали читам и тоа си е моја воља.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас не очекувам ништо а дискутирам со тој кого јас ке одберам, а колку ќе дочитам и дали читам и тоа си е моја воља.
Не може некој да те присили нешто да читаш, туку кога дискутираш пожелно е да ги читаш туѓите мислења. Навикни се дека на форум постојат подолги постови и ако сакаш да вратиш треба да прочиташ.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не може некој да те присили нешто да читаш, туку кога дискутираш пожелно е да ги читаш туѓите мислења. Навикни се дека на форум постојат подолги постови и ако сакаш да вратиш треба да прочиташ.
Ако сакаш да видиш како е во породилиштата, треба да одиш и да видиш, а не да се зборува напамет.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ако сакаш да видиш како е во породилиштата, треба да одиш и да видиш, а не да се зборува напамет.
Ете најмалку пет сведоштва од родилки имаш. Можеш да се навратиш и да прочиташ за промена :)