Чет муабети (ти реков-ми рече)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ти се изјасни колку сум ти мила..МИЛИ МОЈ...или заборави кога си дозволи да ми кажеш дека ми бил испран мозокот...на моето другарско и културно однесување ти излезе тотален .......и ме заболе за твоите фрази:)
Не заборавив.
Она што го кажувам длабоко го мислам и чувствувам, што значи не би заборавил.
И има право @Saladin ова се веќе глупави муабети.
Затоа ставам точка.
Ако имаш тема на која што сакаш да дебатираме, повели.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не заборавив.
Она што го кажувам длабоко го мислам и чувствувам, што значи не би заборавил.
И има право @Saladin ова се веќе глупави муабети.
Затоа ставам точка.
Ако имаш тема на која што сакаш да дебатираме, повели.
Кога ке отвориш асална тема и се разбира ако имам некое познавање за истата,ке се обидам да дебатираме.....а дека нешто мислиш и чувствуваш ..мало морген.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не давам јас дијагнози, јас ти кажувам да се воздржиш од давање дијагнози оти не си квалификувана. Да беше квалификувана сега сигурно немаше да седиш на форум и да се расправаш со мене :)
Зае не сфати досега дека во одсуство на теми и добри меѓучленски односи, обожувам да се расправам....како и сите вие, не сте ништо помалку воздржани.

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe and malo

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Кога ке отвориш асална тема и се разбира ако имам некое познавање за истата,ке се обидам да дебатираме.....а дека нешто мислиш и чувствуваш ..мало морген.
Покрај тоа што ме направи дебил што не размислува...па и без чувства ме направи бе.
Еј, @lady_blue гледаш ли дека имав право еднаш оддамна кога си избрав man without a soul за ник?
Не можам да отворам тема инаку... тоа го оставам на вас големоумците.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Покрај тоа што ме направи дебил што не размислува...па и без чувства ме направи бе.
Еј, @lady_blue гледаш ли дека имав право еднаш оддамна кога си избрав man without a soul за ник?
Не можам да отворам тема инаку... тоа го оставам на вас големоумците.
Можеш да го смениш никот, не е проблем.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Зае не сфати досега дека во одсуство на теми и добри меѓучленски односи, обожувам да се расправам....како и сите вие, не сте ништо помалку воздржани.
Отвори бе орхидејке теми, кој ти забранил? Не ти е скриено копчето за отварање теми :)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
^^ Па отвори бре добра тема. Ако вреди, и останатите ќе се придружат кон дискусијата.
Докажи се ко член вреден за почит, па ќе има и дискусија и добро односи.
Не може секоја факинг тема во ќорсокак да ја тераш со цитирања од типот „хахахаааа ти си бе ретардирааан“ и да чекаш некој да ти се клања.
Боже сачувај више...

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Држи се до убавото пишување и изразување Електра...не би сакала вечерва да си причина за мојата несоница! :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Отвори бе орхидејке теми, кој ти забранил? Не ти е скриено копчето за отварање теми :)
ке отворам јас кога сакам и не туку ми изврсувај од моето мислење...како бегаш кога незнаеш што да кажеш:rofl

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
  • Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос