Може да те прашам колку години имаш?
И ве молам некој психолог да се јави, да направи на типов тест за да ја споредиме календарската со менталната возраст...
Може да те прашам колку години имаш?
А кого го интересира на форумов за резултат од психотест на член, календарска и ментална вредност!??/Може да те прашам колку години имаш?
И ве молам некој психолог да се јави, да направи на типов тест за да ја споредиме календарската со менталната возраст...
Пополека, од нервоза ти се тресат рачињата па стискаш погрешни копчиња на тастатурата.А кого го интересира на форумов за резултат од психотест на член, календарска и ментална вредност!??/
Сите се залагавте за љубезност, човечност и др ама и ти прв паѓаш на тестот.Кој си ти да оценуваш нечија ментална возраст и да кажуваш кој има испран мозок!??
Рачињата фала богу се уште не ми се тресат а и да направам некоја граматичка грешка никому ништо...не се сите ко тебе само тоа да гледа, кој кај утнал во правописот, граматиката..затоа и патиш од несоница оти си цепидлака......тебе ако ти е мило, мене не ми е ама баш ичПополека, од нервоза ти се тресат рачињата па стискаш погрешни копчиња на тастатурата.
Не оценувам јас ничија ментална возраст, но ја претеравте со враќање со „WoW“ и слични коментари, па секој ќе возврати како му е волја
Инаку кога веќе прашуваш, јас сум Аркантос, лик од компјутерска игра, мило ми е
Воздржи се од давање дијагнози, немаш уште квалификации за тоа.Рачињата фала богу се уште не ми се тресат а и да направам некоја граматичка грешка никому ништо...не се сите ко тебе само тоа да гледа, кој кај утнал во правописот, граматиката..затоа и патиш од несоница оти си цепидлака......тебе ако ти е мило, мене не ми е ама баш ич
Не, јас сум последниот на форумов што пази на правописот и граматиката Мојот муабет се однесуваше на тоа што до прашалникот имаш и коса црта, што е настаната од брзање или тресење на рачињатаРачињата фала богу се уште не ми се тресат а и да направам некоја граматичка грешка никому ништо...не се сите ко тебе само тоа да гледа, кој кај утнал во правописот, граматиката..затоа и патиш од несоница оти си цепидлака......тебе ако ти е мило, мене не ми е ама баш ич
А од каде па имате вие право да давате дијагнози, мислења и да навредувате???Која кфалификација ти ја имаш??Воздржи се од давање дијагнози, немаш уште квалификации за тоа.
Ти се изјасни колку сум ти мила..МИЛИ МОЈ...или заборави кога си дозволи да ми кажеш дека ми бил испран мозокот...на моето другарско и културно однесување ти излезе тотален .......и ме заболе за твоите фразиНе, јас сум последниот на форумов што пази на правописот и граматиката Мојот муабет се однесуваше на тоа што до прашалникот имаш и коса црта, што е настаната од брзање или тресење на рачињата
Постојат фрази кои се кажуваат, колку да се кажани, една од таквите е и „мило ми е“.
Ете гледаш. Мене ми замеруваш што барам да се одреди менталната возраст на другар ти, а ти ми даваш дијагноза...
Не го прави, она што не сакаш да ти го прават. Така учи Библијата мила моја(и ова е обична фраза, да не помислиш дека си ми мила, уште помалку моја).
Не давам јас дијагнози, јас ти кажувам да се воздржиш од давање дијагнози оти не си квалификувана. Да беше квалификувана сега сигурно немаше да седиш на форум и да се расправаш со менеА од каде па имате вие право да давате дијагнози, мислења и да навредувате???Која кфалификација ти ја имаш??