Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Може да те прашам колку години имаш?
И ве молам некој психолог да се јави, да направи на типов тест за да ја споредиме календарската со менталната возраст...
А кого го интересира на форумов за резултат од психотест на член, календарска и ментална вредност!??/
Сите се залагавте за љубезност, човечност и др ама и ти прв паѓаш на тестот.Кој си ти да оценуваш нечија ментална возраст и да кажуваш кој има испран мозок!??

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and BioTrpe

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
А кого го интересира на форумов за резултат од психотест на член, календарска и ментална вредност!??/
Сите се залагавте за љубезност, човечност и др ама и ти прв паѓаш на тестот.Кој си ти да оценуваш нечија ментална возраст и да кажуваш кој има испран мозок!??
Пополека, од нервоза ти се тресат рачињата па стискаш погрешни копчиња на тастатурата.
Не оценувам јас ничија ментална возраст, но ја претеравте со враќање со „WoW“ и слични коментари, па секој ќе возврати како му е волја :)
Инаку кога веќе прашуваш, јас сум Аркантос, лик од компјутерска игра, мило ми е :)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Пополека, од нервоза ти се тресат рачињата па стискаш погрешни копчиња на тастатурата.
Не оценувам јас ничија ментална возраст, но ја претеравте со враќање со „WoW“ и слични коментари, па секој ќе возврати како му е волја :)
Инаку кога веќе прашуваш, јас сум Аркантос, лик од компјутерска игра, мило ми е :)
Рачињата фала богу се уште не ми се тресат а и да направам некоја граматичка грешка никому ништо...не се сите ко тебе само тоа да гледа, кој кај утнал во правописот, граматиката..затоа и патиш од несоница оти си цепидлака......тебе ако ти е мило, мене не ми е ама баш ич:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Рачињата фала богу се уште не ми се тресат а и да направам некоја граматичка грешка никому ништо...не се сите ко тебе само тоа да гледа, кој кај утнал во правописот, граматиката..затоа и патиш од несоница оти си цепидлака......тебе ако ти е мило, мене не ми е ама баш ич:zelen
Воздржи се од давање дијагнози, немаш уште квалификации за тоа. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не, јас сум последниот на форумов што пази на правописот и граматиката :) Мојот муабет се однесуваше на тоа што до прашалникот имаш и коса црта, што е настаната од брзање или тресење на рачињата :)
Постојат фрази кои се кажуваат, колку да се кажани, една од таквите е и „мило ми е“. :)
Ете гледаш. Мене ми замеруваш што барам да се одреди менталната возраст на другар ти, а ти ми даваш дијагноза...
Не го прави, она што не сакаш да ти го прават. Така учи Библијата мила моја(и ова е обична фраза, да не помислиш дека си ми мила, уште помалку моја). :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Воздржи се од давање дијагнози, немаш уште квалификации за тоа. ;)
А од каде па имате вие право да давате дијагнози, мислења и да навредувате???Која кфалификација ти ја имаш??

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ајмо људи, знам дека ве дрма предновогодишна еуфорија/песимизам, али воздржете се од судење на нечиво право на избор на начин на живот (на на на на = 4х „на“)
Едно е да дискутирате за ставови, сосем друго е коа неаргументирано почнувате да судите по нечиј избор на начин на живот. Ова важи и за сите.
Be all that you can be....

Piss :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не, јас сум последниот на форумов што пази на правописот и граматиката :) Мојот муабет се однесуваше на тоа што до прашалникот имаш и коса црта, што е настаната од брзање или тресење на рачињата :)
Постојат фрази кои се кажуваат, колку да се кажани, една од таквите е и „мило ми е“. :)
Ете гледаш. Мене ми замеруваш што барам да се одреди менталната возраст на другар ти, а ти ми даваш дијагноза...
Не го прави, она што не сакаш да ти го прават. Така учи Библијата мила моја(и ова е обична фраза, да не помислиш дека си ми мила, уште помалку моја). :)
Ти се изјасни колку сум ти мила..МИЛИ МОЈ...или заборави кога си дозволи да ми кажеш дека ми бил испран мозокот...на моето другарско и културно однесување ти излезе тотален .......и ме заболе за твоите фрази:)

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А од каде па имате вие право да давате дијагнози, мислења и да навредувате???Која кфалификација ти ја имаш??
Не давам јас дијагнози, јас ти кажувам да се воздржиш од давање дијагнози оти не си квалификувана. Да беше квалификувана сега сигурно немаше да седиш на форум и да се расправаш со мене :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin