Чет муабети (ти реков-ми рече)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Има една тин серија каде главнава одби да донира облека и храна за бездомниците што се една улица под неа, за да организира добротворен настан за лица со црни јазици (прилично ретка болест), само со цел да покаже дека е различна.
Трпич, таков си и ти. Пробуваш да си The New Messiah со муабет ко цитатине на Сузе Турунџиева.

Ако не си бар на соларна енергија, одма ти го тргам тоа Био од никот. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ако не мислиш да се опаметуваш не ме читај ...
Кога ќе размислам, во право е @existence , имаш типичен просветителски карактер. И просветителите од типот на Обрадовиќ биле дрски во своите излагања, осудувачки настроени...
Ама брат... Обрадовиќ и сличните на него не го тупеле со глупости... за сѐ што си збореле си имале свои цврсти аргументи.
Јас продолжувам со моето мислење дека... треба да застанеш некој ден во библиотека, да исчиташ сѐ во врска со веганството... па после да ни зборуваш, вака си го папагалче. Ама озбилно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

BioTrpe

Истакнат Член
29 октомври 2015
252
173
143
Кога ќе размислам, во право е @existence , имаш типичен просветителски карактер. И просветителите од типот на Обрадовиќ биле дрски во своите излагања, осудувачки настроени...
Ама брат... Обрадовиќ и сличните на него не го тупеле со глупости... за сѐ што си збореле си имале свои цврсти аргументи.
Јас продолжувам со моето мислење дека... треба да застанеш некој ден во библиотека, да исчиташ сѐ во врска со веганството... па после да ни зборуваш, вака си го папагалче. Ама озбилно.
WoW !