Аха, стадионот во Битола секогаш го прават пред избори.Гужва од дури тројца.
Седете си тука ќе си ги гледаме Карпите.
Него стадионот во Битола ќе го правеле ко тој на Карпи.
Пишав еднаш, Рома По некој автоматизам доаѓа тоа, ако си за Арсенал навиваш за Рома. Ако си за Челси ондак Интер.А за кого навиваш?
Наполи претпоставувам.
Тој што сакаш ти, може да освои само 6то место најмногуЕгзистенс не е како мене да навива за милион тимови, тој само за Арсенал навива.
Аха, стадионот во Битола секогаш го прават пред избори.
Јас сум верен иначе, се додека постои лигата ќе гледам.
Ако освои тој што сакам, ќе го укочам форумот од многуте мислења што ќе ги пишам.
Ааа порано не одеше тоа така. Беше интересна лига на шампиони и да навиваш за друг тим беше смртен грев Миланези со Мадриѓани секогаш се контраа, особено во времето кога Роналдо беше во Реал.Ете јас за Милан сум, па и за Арсенал навивам. А кој е за Милан, си навива за Реал.
Е па откако Милан не е таму, сите што навиваа за нив, се префрлија кај Реал.Ааа порано не одеше тоа така. Беше интересна лига на шампиони и да навиваш за друг тим беше смртен грев Миланези со Мадриѓани секогаш се контраа, особено во времето кога Роналдо беше во Реал.
Ама годинава да, иначе на пример следната година освојува е тогаш готово, паѓа форумот. Годинава може само да замарам со титулата од купот.Тој што сакаш ти, може да освои само 6то место најмногу