Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Искрено да ти кажам, мене би ми било подобро, ти и некои од твоја бранша да не сте активни. Ништо паметно не е кажано, а многу редови се запишани, колку да се изгуби прегледност.
Инаку, баш е поубаво што сега мислењата само се преместуваат.(бар јас не сум забележал неконтролирано бришење на постови)
Да знаеш со другите админи што правеа... во рок од 5 минути ти исчезнуваат 20 постови...и тоа без некоја посебна причина. :)
Жито бога, ај кажи што паметно се кажало во последните 5,6.7....месеци??? Каква боја на коса сакаш,или....(facepalm)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Жито бога, ај кажи што паметно се кажало во последните 5,6.7....месеци??? Каква боја на коса сакаш,или....(facepalm)
Си има тук - тек :) Ако сакаш да застанам да ги препрочитувам постовите, за да ти ги цитирам паметните, ќе го направам тоа. Ама дека ја претеравте со чкрапањево беспотребни глупости, ја претеравте.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Море бабачко .. не значи дека ако е темата да си одберам категории, дека треба само тоа да е во темата. Зар не смеам да имам мислење на тоа кој кого и зошто го наминирал ??
Да, не знам што е форум. Ке ми објасниш ?

Дојди на Фемина.мк ке си пишуваме о.О
Ептен ме навреди сега со „бабачко“. Сега од подземја ти пишувам пошто ме закопа.
Па напиши бе трпе, номинирај си и напиши ако сакаш. Ако сакаш напиши зошто некој си номинирал, ако не сакаш не пишувај. Толку ли е тешко?

Што да ти објаснувам кога тебе ти рекле другарите дека знаеш се`. Нема зошто.

BioTrpe

Истакнат Член
29 октомври 2015
252
173
143
Си има тук - тек :) Ако сакаш да застанам да ги препрочитувам постовите, за да ти ги цитирам паметните, ќе го направам тоа. Ама дека ја претеравте со чкрапањево беспотребни глупости, ја претеравте.
Погледни ја темата за вегани ... ако мислиш дека неговите коментари се Ок, тогаш тука раскинуваме јас и ти и секој си оди по свој пат о.О без каење оК?

Тука ке си дискутираме, ако не ми раскинеш на предходниот коментар

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Некогаш и беспотребните глупости укажуваат на живот..замисли да ги нема и нив...рамна линија.......егзитус...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Погледни ја темата за вегани ... ако мислиш дека неговите коментари се Ок, тогаш тука раскинуваме јас и ти и секој си оди по свој пат о.О без каење оК?
А твоите се ок коментари? Со лупетање глупостарии и непроверени факти од некојси Ојле Дојле што сам се декларирал како стручњак и експерт?

BioTrpe

Истакнат Член
29 октомври 2015
252
173
143
А твоите се ок коментари? Со лупетање глупостарии и непроверени факти од некојси Ојле Дојле што сам се декларирал како стручњак и експерт?
Опа, гледам дека и ти сакаш оваа тема да ја претвориме во најактуелна .. добивам пуканки на плоштад ако ја направам ????????

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Некогаш и беспотребните глупости укажуваат на живот..замисли да ги нема и нив...рамна линија.......егзитус...
Некогаш беспотребните глупости, укажуваат на неписменост, што за жал во случајов е секогаш.
Тука ке си дискутираме, ако не ми раскинеш на предходниот коментар
Другар, јас темата престанав да ја читам, искрено, ради тебе.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ете на пример ти водиш во таа категорија. Имаш којзнае колку коментари кои што апсолутно ништо не кажуваат и немаат значење.
Ако сакаш нешто паметно да прочиташ, отвори тема за „паметни“ работи и можеби ќе прочиташ.

Опа, гледам дека и ти сакаш оваа тема да ја претвориме во најактуелна .. добивам пуканки на плоштад ако ја направам ????????
10-че со кромид добиваш.