Насилство во породувалиштата

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Poznanickata tvoja ima bujna fantazija i zelba za vnimanie i nedovolen sex i skriena sexualna fantazija so uniformirani mazi.
Ептен и’ удри психоанализа од само еден муабет...
Јас знам друг случај...докторката ги собрала сите за на една пациентка да и’ ја видат колкава и’ е голема...
И тоа леле луѓе колкава и’ е, ова го немам видено досега, дојдете да видите...
Оваа што го кажуваше муабетов, што комплекс има според тебе?
И уште една работа...Ти дома би се пораѓала? Мислам, маж ти би те породил?

• Ми се допаѓа
Реакции: Big Berta and lady_blue

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас знам друг случај...докторката ги собрала сите за на една пациентка да и’ ја видат колкава и’ е голема...

Сериозно? :eek:
Уствари незнам зошто прашувам, до сега ништо не би требало да ме зачуди ама ете...
:eek Тоа треба да се убие

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Сериозно? :eek:
Уствари незнам зошто прашувам, до сега ништо не би требало да ме зачуди ама ете...
:eek Тоа треба да се убие
Најсериозно..
И тоа докторка со долгогодишен стаж, моментално пензионирана...
Брука невидена!

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Најсериозно..
И тоа докторка со долгогодишен стаж, моментално пензионирана...
Брука невидена!

Имаше скоро еден случај кога некој лик упука доктор пошто не знам точно шо беше работата, ама ме чуди што е изолиран случај :x

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Имаше скоро еден случај кога некој лик упука доктор пошто не знам точно шо беше работата, ама ме чуди што е изолиран случај :x
Умрела мајка му и тој го обвинуваше докторот, само што човекот кога му рекол ќе те убијам, си стоел на зборот. Штета што го спречија.
Јас би ја породил жена ми. Покрај вакви доктори подобро е и сам да се породиш.

Big Berta

Староседелец
7 февруари 2015
106
209
1,053
Jas mislam da ne se pokazuvaat zabi i da nema nasilstvo vo poroduvalishtata, tuku site da se poragjame doma bez nasilstvo, pa moze i mazite da si gi poroduvaat zenite. Ne odete vo bolnici , samo doma mu e majkata.
Mladi zeni, devojki, ragjanjeto e ubav cin i nema nisto nasilno vo toa, samo psihickata podgotvenost za ragjanje, emocionalniiot odnos kon tatkoto na deteto mnogu vlijae na dozivuvanjeto na poroduvanjeto. Traumite na doziveano nasilstvo od bilokoja priroda ima dlaboki koreni vo minatite zivoti.

Poznanickata tvoja ima bujna fantazija i zelba za vnimanie i nedovolen sex i skriena sexualna fantazija so uniformirani mazi.

Типичен македонски синдром, подвиткај си ја опашката и немој да зуцнеш додека те омаловажуваат. Неверојатно!
Дали со ова тврдиш дека понижувањето и нестручноста од страна на дел од докторите во Македонија се илузија, или ти сметаше конкретно тоа што пишав дека е разумно да се спротивставиш на дрското однесување?

Умрела мајка му и тој го обвинуваше докторот, само што човекот кога му рекол ќе те убијам, си стоел на зборот. Штета што го спречија.

Реално, не заслужува секој доктор оваков третман. Освен тоа, докторот не е бог па да направи чудо. Зборувам за случајов под претпоставка дека е така како што тврдат медиумите.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Типичен македонски синдром, подвиткај си ја опашката и немој да зуцнеш додека те омаловажуваат. Неверојатно!
Дали со ова тврдиш дека понижувањето и нестручноста од страна на дел од докторите во Македонија се илузија, или ти сметаше конкретно тоа што пишав дека е разумно да се спротивставиш на дрското однесување?

Реално, не заслужува секој доктор оваков третман. Освен тоа, докторот не е бог па да направи чудо. Зборувам за случајов под претпоставка дека е така како што тврдат медиумите.
Тие доктори што не заслужуваат таков третман се бројат на прсти, и тоа само од едната рака. Сите останати што биле добри и паметни веќе не се тука, си фатиле патот уште одамна заедно со останатите пола милион на кои им дошло преку глава од дупкава.
Овие што останале се за стрелање.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and ●Untouchable°

BioTrpe

Истакнат Член
29 октомври 2015
252
173
143
Шо има врска емоционалниот однос кон таткото со однесувањето на персоналот?
Колку сакаш биди психички подготвен, кога ќе дојди чистачката да ти речи рашири нозете за да те “измие“ со вода во пластично шише од фанта, достоинството ќе ти се помножи со нула. Присобери такви “ситни“ дешавки еден куп.... и шо да ти расправам.
Среќа шо љубовта кон детето е бескрајна, па кога ќе си го земиш во раце, сѐ се заборава.
Хаха, барем прочитај убаво и целосно што сака да каже персоната на која сакаш да и се нафрлиш. Еве толку ти помагам а сега ти сама прочитај што вели Берта.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Шо има врска емоционалниот однос кон таткото со однесувањето на персоналот?
Колку сакаш биди психички подготвен, кога ќе дојди чистачката да ти речи рашири нозете за да те “измие“ со вода во пластично шише од фанта, достоинството ќе ти се помножи со нула. Присобери такви “ситни“ дешавки еден куп.... и шо да ти расправам.
Среќа шо љубовта кон детето е бескрајна, па кога ќе си го земиш во раце, сѐ се заборава.
Во кој филм си гледала или пак си сонувала дека чистачка со пластично шише ги мие жените..па пази молимте , шише од фанта(која реклама и удараш):rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe and Prashina

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Imam dobro iskustvo i po privatni i po drzavni ginekoloshki bolnici, imam ragjano i se sto zboram e od licno iskustvo.
BTW jas sekogas bi se poragjala vo bolnica bez maz vo prisustvo, no veke zavrshiv so poroduvanjata...
A moeto iskustvo od privatnite bolnici e samo dobar teatar za oci i kupena nadez, nasmeani sestri, a koga nesto ke se zaglavi, ne mozes da dojdes do doktor i tvoite 2000 evra se mnozat so nula.
Mila , ne e se taka sjajno kako sto izgleda na prv pogled, veruvaj...pominav mnogu...

Big Berta ti posakuvam lesno i brzo poroduvanje. I nemoj da odis da se poragjas tamu kade sto ne veruvas vo necija strucnost, uslovi, ili imas negativni emocii kon toj koj ke te poragja, zasto nema da pomines ubavo. Ako nekoj saka da si ja ostvari svojata profesionalna zadaca, a od drugata strana ima negativen stav i neveruvanje(bezrazlika dali e toa opravdano ili ne) , sekogas situacijata se komplicira po nekoj Marfiev zakon. Ako veruvas vo privatnite bolnici ili nekomu licno, od sega sobiraj pari za poroduvanje. Prikaznite deka personalot uziva za da gi gleda i da se cudi na vaginite na pacientkite- ne drzi...Site sekojdnevno gledaat mnogu vagini i se videle, i sekakvi formi, golemini, anomalii , se sto ima na planeta Zemja. Tie sto ti gi prenesuvaat tie prikazni , ne se mnogu iskreni. Prasaj ja majka ti za iskustvoto na ragjanje, mozebi ke ti dolovi realna slika.

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja