Ноне Неделковска vs BackStage

Lucia

Староседелец
14 февруари 2012
34
58
1,018
Бекстејџ хм.... Незнам дали постои понеиновативна и помизерна емисија. Водителките и уредниците се тотално и крајно непрофесионални. Креваат популарност со плукање и плукање и плукање. Ама најверојатно народов наш на тоа се пали.
конкретно за случајот со Ноне(не дека нешто многу мила ми е Ноне) ама мислам дека требаше уште повеќе да им спука, зошто ја претераа веќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
Dicke_Bertha.Big_Bertha.jpg
И Ноне и Бекстејџ заедно во еден топ и во неповрат да отидат...

filip7_doh

Староседелец
14 февруари 2012
29
35
613
30
И Бекстејџ и Латас и Сител и сите се само за на едно место.
BTW Шо го мешаш Латас во темава? Ниту е тој уредник на Бекстејџ ниту е тој новинарот што се расправаше со Ноне, ниту пак е тој Ноне - ај не оди оф топик жити се` :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: важна

Клара

Полноправен Член
17 февруари 2012
80
58
18
Абе овие од бекстејџ претеруваат, за секакви глупости зборуваат во емисијана, трачеви демек....ич не им е квалитетна содржината, а водителкине лигави се. Ама и Нонето од друга страна претерува, па јавна личност е, нека внимава што зборува ако несака да се шират муабети и трачеви.
Бекстејџ-овци прават од мравка слон секогаш, а Ноне и други што се нашле на нивна мета се лутат за тоа што самите го кажале.
Е ај сега кој е прав, кој е крив :smug

Badass

Истакнат Член
16 февруари 2012
63
87
333
27
Јас гледам и мислам дека готов бев да си пукам во мадињата.
Па добро,дали се овие при е*бан здрав разум?!?!?!?!
Дали Ноне е идиот што придава важност на полуписмени идиоти со четврто одделение кои времето си го трошат со плукање или омаловажување,или Бекстејџ,што си трошеле време и трпение да напишат цела статија за дотичнава која искрено ми е една од поодвратните луѓе на естрадата.
Патетика.
И после тупи сме младите што не трујат со вакви малограѓански срања. Пу!

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten