Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Бекстејџ хм.... Незнам дали постои понеиновативна и помизерна емисија. Водителките и уредниците се тотално и крајно непрофесионални. Креваат популарност со плукање и плукање и плукање. Ама најверојатно народов наш на тоа се пали.
конкретно за случајот со Ноне(не дека нешто многу мила ми е Ноне) ама мислам дека требаше уште повеќе да им спука, зошто ја претераа веќе.
BTW Шо го мешаш Латас во темава? Ниту е тој уредник на Бекстејџ ниту е тој новинарот што се расправаше со Ноне, ниту пак е тој Ноне - ај не оди оф топик жити се`
Абе овие од бекстејџ претеруваат, за секакви глупости зборуваат во емисијана, трачеви демек....ич не им е квалитетна содржината, а водителкине лигави се. Ама и Нонето од друга страна претерува, па јавна личност е, нека внимава што зборува ако несака да се шират муабети и трачеви.
Бекстејџ-овци прават од мравка слон секогаш, а Ноне и други што се нашле на нивна мета се лутат за тоа што самите го кажале.
Е ај сега кој е прав, кој е крив :smug
Јас гледам и мислам дека готов бев да си пукам во мадињата.
Па добро,дали се овие при е*бан здрав разум?!?!?!?!
Дали Ноне е идиот што придава важност на полуписмени идиоти со четврто одделение кои времето си го трошат со плукање или омаловажување,или Бекстејџ,што си трошеле време и трпение да напишат цела статија за дотичнава која искрено ми е една од поодвратните луѓе на естрадата.
Патетика.
И после тупи сме младите што не трујат со вакви малограѓански срања. Пу!