Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ја гледав еден период после ја прекинаа ли....
Ja прекинаа, од пуста америчка алчност оти малку и` опаднала гледаноста.
Само што ја завршив првата сезона, утре ќе продолжам понатаму. Се гледа дека сериозно се нафатиле на проектот, барем за почеток, иако има многу мали историски невистини, сепак тоа е тоа што се случувало во гро план меѓу Италијанските републики, Франција, Неаполското кралство и Шпанија.
Го имаше дури и Макјавели. (sun)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Многу ми е тапа значи ова со заклучените профили, ќе ми стигне известување на инстаграм дека почнал некој да ме следи почнувам и ја да го следам и после некое време ми стигнува друго известување дека истата личност ја прифатила мојата понуда. (envy)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Ja прекинаа, од пуста америчка алчност оти малку и` опаднала гледаноста.
Само што ја завршив првата сезона, утре ќе продолжам понатаму. Се гледа дека сериозно се нафатиле на проектот, барем за почеток, иако има многу мали историски невистини, сепак тоа е тоа што се случувало во гро план меѓу Италијанските републики, Франција, Неаполското кралство и Шпанија.
Го имаше дури и Макјавели. (sun)
Со тие што сум разговарал ми кажаа дека Лукреција во серијата е прикажана доста благо во споредба со книгата каде е прикажана доста побрутална.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Боо хаха
film.jpg

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Со тие што сум разговарал ми кажаа дека Лукреција во серијата е прикажана доста благо во споредба со книгата каде е прикажана доста побрутална.
Претпоставував и јас. Ама па каква е, да ја земеш со млеко и мед да ја изедеш.