Сакам да кажам/Сакам да прашам

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Криво ми е што имам многу малку слободно време ://

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Која еуфорија и адреналин ме има спукано ... још мало је остало за уживо, only 1 hour (inlove)

But, every road I take I know
Where it's gonna lead me to,
Because I've travelled every highway
And they all keep coming back to you

Time and again I sing your song,
But, I've been runnin' on empty far too long
I've had enough holdin' on to the past,
Make no mistake, it could be your last

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ова се моменти кога би ги искажал сите клетви што Петре М. Андреевски ги зашил на устата на Велика, само да знаев дека Бессоницата е жена... би ја колнел до бескрај и назад!!!!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and violetmoon

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Алал вера за изборот на книгата :)
Се надевам дека ти нуди добри мигови :)

Ми нуди, и те како. Одложував да ја исчитам зошто уште таа ми остана од Орвел од неговите дела што се преведени на македонски. Али ете, не можев да одложувам уште многу долго, па решив да ја исчитам. Го обожавам значи!

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ми нуди, и те како. Одложував да ја исчитам зошто уште таа ми остана од Орвел од неговите дела што се преведени на македонски. Али ете, не можев да одложувам уште многу долго, па решив да ја исчитам. Го обожавам значи!
Делиме мислење. Морам да признам, си направила добра селекција чим Касталијанската сторија си ја оставила за крај - добра јаготка на шлагот(малку клише реченица ама тО е) :)
Не знам дали ти дошле во рака некои од расказите негови. Не сум сигурен ни дали се преведени, јас ги имам на шпански дома. Тие ми се меѓу омилените за „препрочитување“ :)

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous