Serie A & Coppa Italia, 2015/16

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да ти кажам и ми фалеа оваа сезона муабетите за местенките :D
Овој па коментаторов вика мора да се ослободат од притисокот од овој натпревар зошто до божиќ ги чекаат тешки натпревари во Серие А. Пази, дома кај Карпи рече ќе гостувале:rofl
Еве сега го пуштија од притвор оној кинезот, најголемиот местач во историјата : ) Сега ќе се стресе Италија пак.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Хоуп*

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Изгледа вкупно 2 бода имаат до сега. :eek
Фиорентина е местенката?
Па да, Фиорентина така од сенка ќе си намести некоја утакмица и ајт. :)
Јувентус без мерка местат, не се нормални. Никако да ги начекам да погодам некоја таква.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Па да, Фиорентина така од сенка ќе си намести некоја утакмица и ајт. :)
Јувентус без мерка местат, не се нормални. Никако да ги начекам да погодам некоја таква.
Ете ти ја кажа овој на мрт која е ризичната. Дома кај Карпи. Имај во предвид...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Леле ама пари се направиле на Рома и Лацио. Како бе јас не ги знам овие и да ги играм.
На Лацио од авион се гледаше дека е местена, и тоа без нивно знаење. Им поништија 2 чисти голови, и секој контакт им го свиреа, плус и чист пенал не им дадоа. Ненормални.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ајде бе овие Верона откако дадоа гол трчи трчи падни и лежи пола саат. Жити тимот собран од улица, додека оделе накај Милано ги собрале играчите. Па и ич среќа да се немало.
Леле овој судијава ненормален, не го остави корнерот да се изведе мрш таму оди јади макарони ненормалрн еден.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Дa не се лaжеме и бaби дa игрaaт прoтив Милaн ќе бидaт пoјaки. Oвие тaпa истo и другиве и тaмaн резултaтoт.