Па да, греота тимот лани шампиони оваа година на средина на табела. Нека се порадуваат и тие.Јувентус?
Па не се баш греота остај што се зезаме. Кој каде се наоѓа сега мислам дека не е мерило за каде ќе заврши на крај. Минатата сезона Милан беше меѓу првите три ова време, па знаеш каде заврши. Мислам дека ќе си се вратат на патеката полека. Посебно сега со онаква Рома... А ИнтерПа да, греота тимот лани шампиони оваа година на средина на табела. Нека се порадуваат и тие.
Не можам да ги гледам ни нив ни Сити. Јунајтед гледам како се мачи, и овие Гладбах ги гледам како си играат со Севиља.Па не се баш греота остај што се зезаме. Кој каде се наоѓа сега мислам дека не е мерило за каде ќе заврши на крај. Минатата сезона Милан беше меѓу првите три ова време, па знаеш каде заврши. Мислам дека ќе си се вратат на патеката полека. Посебно сега со онаква Рома... А Интер
Не ги гледаш на МРТ?
Зошто ете 1:0 е, можеби ќе ти се фатат за срцеНе можам да ги гледам ни нив ни Сити. Јунајтед гледам како се мачи, и овие Гладбах ги гледам како си играат со Севиља.
Не не, доволно е еден тим, ми потребале Јувентус. Да ми кажуваа кога ќе местат тогаш ќе ја направев собата црно бело целата, еден ѕид црн друг бел.Зошто ете 1:0 е, можеби ќе ти се фатат за срце
Да ти кажам и ми фалеа оваа сезона муабетите за местенкитеНе не, доволно е еден тим, ми потребале Јувентус. Да ми кажуваа кога ќе местат тогаш ќе ја направев собата црно бело целата, еден ѕид црн друг бел.
Па Карпи се мајсторишта за фаворити. Посебно дома кога играат, растур прават. Зависи од коефициентот.Да ти кажам и ми фалеа оваа сезона муабетите за местенките
Овој па коментаторов вика мора да се ослободат од притисокот од овој натпревар зошто до божиќ ги чекаат тешки натпревари во Серие А. Пази, дома кај Карпи рече ќе гостувале
Изгледа вкупно 2 бода имаат до сега.Па Карпи се мајсторишта за фаворити. Посебно дома кога играат, растур прават. Зависи од коефициентот.
Иначе може да се најде местенка некоја во утакмициве што поминаа ама ај си викам да си ќутам подобро.