Serie A & Coppa Italia, 2015/16

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Па да, греота тимот лани шампиони оваа година на средина на табела. Нека се порадуваат и тие. :)
Па не се баш греота остај што се зезаме. Кој каде се наоѓа сега мислам дека не е мерило за каде ќе заврши на крај. Минатата сезона Милан беше меѓу првите три ова време, па знаеш каде заврши. Мислам дека ќе си се вратат на патеката полека. Посебно сега со онаква Рома... А Интер :rofl
Не ги гледаш на МРТ?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Па не се баш греота остај што се зезаме. Кој каде се наоѓа сега мислам дека не е мерило за каде ќе заврши на крај. Минатата сезона Милан беше меѓу првите три ова време, па знаеш каде заврши. Мислам дека ќе си се вратат на патеката полека. Посебно сега со онаква Рома... А Интер :rofl
Не ги гледаш на МРТ?
Не можам да ги гледам ни нив ни Сити. Јунајтед гледам како се мачи, и овие Гладбах ги гледам како си играат со Севиља. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Зошто ете 1:0 е, можеби ќе ти се фатат за срце :)
Не не, доволно е еден тим, ми потребале Јувентус. Да ми кажуваа кога ќе местат тогаш ќе ја направев собата црно бело целата, еден ѕид црн друг бел. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не не, доволно е еден тим, ми потребале Јувентус. Да ми кажуваа кога ќе местат тогаш ќе ја направев собата црно бело целата, еден ѕид црн друг бел. :)
Да ти кажам и ми фалеа оваа сезона муабетите за местенките :D
Овој па коментаторов вика мора да се ослободат од притисокот од овој натпревар зошто до божиќ ги чекаат тешки натпревари во Серие А. Пази, дома кај Карпи рече ќе гостувале:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да ти кажам и ми фалеа оваа сезона муабетите за местенките :D
Овој па коментаторов вика мора да се ослободат од притисокот од овој натпревар зошто до божиќ ги чекаат тешки натпревари во Серие А. Пази, дома кај Карпи рече ќе гостувале:rofl
Па Карпи се мајсторишта за фаворити. Посебно дома кога играат, растур прават. Зависи од коефициентот. :rofl
Иначе може да се најде местенка некоја во утакмициве што поминаа ама ај си викам да си ќутам подобро. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Па Карпи се мајсторишта за фаворити. Посебно дома кога играат, растур прават. Зависи од коефициентот. :rofl
Иначе може да се најде местенка некоја во утакмициве што поминаа ама ај си викам да си ќутам подобро. :)
Изгледа вкупно 2 бода имаат до сега. :eek
Фиорентина е местенката?