Не играв, онака спомнав само ако некој сака да кренам сервер Пиши на фб ако сакаш/можеш.јас јас ако уште играш
Не играв, онака спомнав само ако некој сака да кренам сервер Пиши на фб ако сакаш/можеш.јас јас ако уште играш
ај утре сега ме мрзиНе играв, онака спомнав само ако некој сака да кренам сервер Пиши на фб ако сакаш/можеш.
И онака дота 2 играмај утре сега ме мрзи
Ова го прават оние на кои им пречи мултикултурата и либерализмот....за боргите се што е различно од нив треба или да се асимилира или да се уништи.И после мулти-култи Европа била некој си напредок, a? Јебо те и мултикултурализам, јебо те и либерализам, јебо те и нато.
Проблемот е што тоа мултикулти либерализмот е ко создаден за искористување од вакви случаи. Тоа ти е ко да пробуваш да галиш гладна мечка и да се тешиш дека нема да те нападне оти ја галиш.Ова го прават оние на кои им пречи мултикултурата и либерализмот....за боргите се што е различно од нив треба или да се асимилира или да се уништи.
Слободата си има цена како и се останато. Предизвик на цивилизацијата е да се бори и да ги искорени овие штеточини на човештвото, либералноста и мултикуртурноста не се пречка во тој процес, туку цел која овие гниди ја имаат планирано за отстрел.Проблемот е што тоа мултикулти либерализмот е ко создаден за искористување од вакви случаи. Тоа ти е ко да пробуваш да галиш гладна мечка и да се тешиш дека нема да те нападне оти ја галиш.
Vaka pochnuva kraj na stariot eon,a pochetok na noviot?Слободата си има цена како и се останато. Предизвик на цивилизацијата е да се бори и да ги искорени овие штеточини на човештвото, либералноста и мултикуртурноста не се пречка во тој процес, туку цел која овие гниди ја имаат планирано за отстрел.
Почнат е, уште пред 111 години.Vaka pochnuva kraj na stariot eon,a pochetok na noviot?