Сакам да кажам/Сакам да прашам

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
И после мулти-култи Европа била некој си напредок, a? Јебо те и мултикултурализам, јебо те и либерализам, јебо те и нато.
Ова го прават оние на кои им пречи мултикултурата и либерализмот....за боргите се што е различно од нив треба или да се асимилира или да се уништи.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ова го прават оние на кои им пречи мултикултурата и либерализмот....за боргите се што е различно од нив треба или да се асимилира или да се уништи.
Проблемот е што тоа мултикулти либерализмот е ко создаден за искористување од вакви случаи. Тоа ти е ко да пробуваш да галиш гладна мечка и да се тешиш дека нема да те нападне оти ја галиш.

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Проблемот е што тоа мултикулти либерализмот е ко создаден за искористување од вакви случаи. Тоа ти е ко да пробуваш да галиш гладна мечка и да се тешиш дека нема да те нападне оти ја галиш.
Слободата си има цена како и се останато. Предизвик на цивилизацијата е да се бори и да ги искорени овие штеточини на човештвото, либералноста и мултикуртурноста не се пречка во тој процес, туку цел која овие гниди ја имаат планирано за отстрел.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Слободата си има цена како и се останато. Предизвик на цивилизацијата е да се бори и да ги искорени овие штеточини на човештвото, либералноста и мултикуртурноста не се пречка во тој процес, туку цел која овие гниди ја имаат планирано за отстрел.
Vaka pochnuva kraj na stariot eon,a pochetok na noviot?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Срање у Француској :frantic
C`est la guerre и гинат цивили во неа, иако многу помалку него во Афган, Либија, Сирија, Чад, Слонова Коска, Мали и куп други места каде што француски миражи и рафали во последните пет години имаат отепано барем 10.000 раја...пример со либерални Дирандал касетни бомби кои претвараат пола хектар површина во пустелија и со мултикултурни крстаречки проектили.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Selene and malo