Можеби сум изостаната генерациски, немав специјални тинејџерски денови
но никогаш не го правев она што го прават другите
Не знаев што е мување, оргазам, мастурбација, не помислував на секс
ме гледав љубовни филмови.
немав појма што е сето тоа
Но отсекогаш ги имало таквите кои бегале од часови и правеле деца, зарем тоа е љубов?
и нивното потомство кое страда потоа заради нив, они не биле воспитани па и нивните деца да страдат
заради таквите сексуално опседнати ѓубриња се распаѓа светот
Ти изгледа не правиш разлика помеѓу сексот во реалниот живот и сексот кој се продава преку медиумите и трендовите.
Секој нормален човек знае да ја увиди разликата и знае да не подлегне под влијанието на сето она што медиумски ни се сервира, само за жал, ке се сложам со тебе дека тие што ги сметам за нормални во светот се во помал број.
Најверојатно си тинејџерка па сето тоа тешко ти паѓа, совршено те разбирам, некои од нас тука иако одамна излезени од пубертет, пак имаат револт кон одредени нешта за кои сметаме дека ги расипуваат генерациите.
Поентата ми е, не е сексот како секс негативна појава, негативности носи начинот на кој го разбираме истиот. По мене, колку што е лошо да се претерува со конзумирање на сексот кој ни се продава и изразувањето на сопствената сексуалност во сите наши сфери на живеењето по секоја цена, исто толку лошо е и негирањето на својата сексуалност и гаењето некои одвратни емоции кон нешто што е сосема природно.