Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
По секој дожд изгрева сонце , по ноќта доаѓа ден , по секое зло доаѓа добро ...

Важно е по секоја болка да доаѓа и малку СРЕЌА ,тоа е кругот на животот !!!

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
#Онаа чија тишина те боли пивеќе од најсилните навρеди- нејзин си!#

**Читам погоρе и си велам зошто само цρни мисли сеκаде.. ? Оκолу мене .. Депρесија насеκаде, лица со пρиκρиени масκи на κои е нацρтана злобна насмевκа. Неρвоза, паниκа..
Се' се вρти во κρуг, се во она цρното, темното..
Она ми виκа ти упоρно тонеш и тонеш, без да се потρудиш да побаρаш излез, ρешение..
Влегуваш со мислите во пеκолот и збеснуваш. Пофтоρно пламнуваш.. Ρазочаρана лута, што на дρугите што на самата себе али џабе ти е .. Аκо се испуκаш на неκој демеκ κе ти помине? Аκо се затвоρиш в соба сама .. подобρо ли κе ти е? Ц! Нема да ти биде..
Се додеκа со мислите си во таа цρна дупκа пρијателе, ти нема спас..
Κолκу само вистина има во ова. . Само беше κажано да се ρазбеρе ... А нема κој

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
CandyLipz_Apple_Lip_Pumps.png
Ааххх...жени жени...што ли уште нема да направиме за да се разубавиме, колку време губиме за да добиеме надворешна убавина!??:banghead
Гумени јаболки кои функционираат по принципот на вакум и ти ги зголемуваат усните во времетраење од 2-5 часа(facepalm)
Е сега некој ако ми рече дека внатрешната убавина е многу поважна, слободно ќе му возвратам дека тоа е изговор да се утешат неубавите луѓе, не е убаво кажано ама е чиста вистина(wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
две недели до колоквиумите, а ти времето го поебуваш за договарања за размена на книги. :nerd

Седи и учи муле, пошо после пак ќе рендаш некреативни патетични постови тука по форуми :banghead

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
две недели до колоквиумите, а ти времето го поебуваш за договарања за размена на книги. :nerd

Седи и учи муле, пошо после пак ќе рендаш некреативни патетични постови тука по форуми :banghead
Две недели, а тек мене до прва ми е интересна играта што ја играм нонстоп, и има интересни евенти. Ој натерај ме да учам де ..

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Незнам каде да го ставам ова видео ама прво една препорака-кој има проблем со желудникот, нека не гледа(facepalm)
Овој 22 годишен дечко влезе во гинисова книга со рекордот со најмногу дупки на фаца...(puke)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Некој се раѓа како фраер, а некој треба да се труди да биде фраер о.о