Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Охохо добаρ сендвич .
Ајде наρоде навалете, пρајте нови пρофили. Се исплаќа . Ем κе пишете и што не сте можеле до сега, ем полно стомаче :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo and diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Супер сендвич е дејче да му веруваш на дедо
Деденце, јас ти верувам ама не биди шкртица, тури троа кашкавалче...можеби на тоа ќе се фати некое профилче!Може и една(pivo) пивце :)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Уште еден човек удрен кај Католичка. Улицава почнува да ме плаши но овој пат ќе застанам од страна на возачот. На само 50 тина метри ако не и помалку од кај што најверојатно е удрен човекот има пешачки премин. Разбирам дека сите некаде брзаме ама не ми е јасно како може на некои да не им е проблем малку да по пешачат и да си поминат на пешачки иако прашање е и таму колку сигурно ќе поминеме, а на други истото тоа да им толку тешко? Се надевам човекот не е многу повреден и е жив пред се но зарем вреди бе за две три минути што ќе стигнеме побрзо да си го ризикуваме животот?
Иако ни јас не сум нешто подобро и милион пати сум ја поминувала улицата баш на истото место но по сите тие жртви (општо) си ги земам за сериозно тие "несериозни" работи како на пример нели да поминуваме на пешачки, да чекаме зелено на семафор итн.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Што има во сендвичот?
Не ги слушај овие после тебе, лажат сите. Сендвичот не е стандарден, зависи од тоа што профил ќе направиш. На пример ако е профил за само да стои така без воопшто активност ондак француски сендвич. За пишување приватни пораки само, хамбургер/чикенбургер. За тролче со 5-6 постови, хамбургер со кашкавал. ако отвори и тема за тролање, може да стигне и до две плескавици.
За фраер ко коста кинг-сајз бургер на три спрата со сите додатоци.

Има разлика, ти знаеш да препознаеш квалитет.

Администрација на Форум ЦрноБело.​

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не ги слушај овие после тебе, лажат сите. Сендвичот не е стандарден, зависи од тоа што профил ќе направиш. На пример ако е профил за само да стои така без воопшто активност ондак француски сендвич. За пишување приватни пораки само, хамбургер/чикенбургер. За тролче со 5-6 постови, хамбургер со кашкавал. ако отвори и тема за тролање, може да стигне и до две плескавици.

Јас разбрав од твоево објаснување дека што понеквалитетен профил, поголема и поубава награда добива....еееееее браво бееееееее:mad:

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183

Шо не прави меџик :zelen