Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Да си запишал политички студии, а да не си ја знаеш историјата на својата суверена држава и уште најбитно кои ти биле претседатели од 1991ва па навака е еднакво на политичко самоубиство.
Али то је децо... Никој не ви е крив.

Ај идам уште малце за Полибиј ми остана.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
>пишуваш пост 20 минути
>„Ај заеби“
>ctrl+a -> Del
>Delete Draft

kaffeetrinker_2.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не ти се спие, читаш све и свашта. Најмалκу на фб дρемиш а се дρуго оκолу е помалκу или повеќе интеρесно и не толκу повρзано теκст со наслов.. Насловот е во вид на пρашање а теκстот се пρевρтува 360° и κао има вρсκа со насловот (facepalm) .
Не знам κаκо да објаснам ама ептен глупа статија пρочитав....
+ тоа можеш и слатκо да се насмееш ама и да ти падне жал во исто вρеме

http://interesno.com.mk/lubovisex/40-lovesex/37769-trgnal-so-makazi-da-go-bara-svalerot-na-soprugata
:eek:giggle

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Клима на најтопло, жешко grand 3in1 apple cinnamon, Ефи Брист и дожд. Тоа се тие убави денови на работа кога речиси и никој не те замара за ништо.

П.С. Едвај чекам да ми пројде раб. време и да си го видам најмилиот.
t4604.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Незнам зошто ме нервираат имињата што ги гледам дека се присутни на форум а никогаш тие истите не се воопшто активни!??
Можеби служат како бројка за зголемување на присутност:eekLmZEhgC.gif

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
^Новите админи сакаат да си ја покажат силата и даваат сендвичи за секој нов профил (muscle)

Тоа отсекогаш го имало и ќе го има. Не можеш некој да го присилиш да пишува кога направил профил, иако ни јас не разбирам зошто би направил профил на форум и никогаш да не пишам или воопшто да не се најавам повторно.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
^Новите админи сакаат да си ја покажат силата и даваат сендвичи за секој нов профил (muscle)

Тоа отсекогаш го имало и ќе го има. Не можеш некој да го присилиш да пишува кога направил профил, иако ни јас не разбирам зошто би направил профил на форум и никогаш да не пишам или воопшто да не се најавам повторно.
Стварно не разбирам ни јас, но ми наликуваат на ПАЗАЧИ:roflсакале се навредиле или не, боли ме брига:svirka

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy

Зборот „демне“ не ти е стаен у етимолошкиот личен речник, не? :zelen
Имаш такви кои се зачленуваат и „демнат“ до моментот кога ќе им се отвори нивната прилика да си го кажат своето на овој или оној начин.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Зборот „демне“ не ти е стаен у етимолошкиот личен речник, не? :zelen
Имаш такви кои се зачленуваат и „демнат“ до моментот кога ќе им се отвори нивната прилика да си го кажат своето на овој или оној начин.
Демначи..хммм...тој збор па е полош од пазачи...ме асоцира на психоманијачни личности..исти ѓавол:gjavol
Чекајќи да им се отвори нивната прилика да го кажат своето, може само чекич на глава да им падне:rofl

• Ми се допаѓа