Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Што знам, мене се тоа ми е чудно малку. Ништо страшно ако се каже името, ништо не можат да ти направат. Е сега ако некој се срами од своето име тоа друго е.
И што ако имаш прекар, пак ништо страшно.
Не ја воопшто не се сρамам од името баш е модеρно и си го сакам благодаρение на мајκа ми. Ноρмално деκа не е стρашно да си го κажеш името ама ти ова дρугово го осудуваш κаκо не знам што да е.. Нема да дисκутиρам веќе само κе ти κажам паκ деκа тоа да го задρжиш името а да го κажиш пρеκаρот или ниκот воопшто не е незгодно или сρамота или чудно.. :) поздρав

Последна промена:

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Aj вака. Искрено, у живо коа те видов, врска немаш со тоа шо си тука. Ептен си арогантен тука и цело време се расправаш. Ти кажаа дека такви слики смееш само во 18+, не за џабе е направена таа тема, за да се постираат такви слики. На друго место НЕ СМЕЕШ да постираш такви слики.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па да бидам искрен погрешно си видел ;)
а со нормални луѓе не е коректно да бидеш арогантен нели ?
А што се однесува до + 18 може тема да отворам со таква ознака и може и порничи да се ставаат ?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
@-\|o0(/-\|y|o$3 па да бидам искрен погрешно си видел ;)
а со нормални луѓе не е коректно да бидеш арогантен нели ?
А што се однесува до + 18 може тема да отворам со таква ознака и може и порничи да се ставаат ?
Имаш веќе отворена. Ставај што сакаш таму, само немој на друго место.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
А тамо немаат пристап деца ??
Немат. Гоце Делчев со неговата дружина има пристап само. И неколку тука шо со прокси влеваат во темата. Инаку на маќедонската мрежа ако си, требаат триста лозинки да влезеш во таа тема, е арно ама Гоце Делчев и дружината негова ги знаат само.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А тамо немаат пристап деца ??
Па им пишува какви слики има во таа тема и си очекуваат такви слки, а вака ти ми ставаш каде што никој не очекува и се буниш. Исто како сега јас да ти плеснам тука една таква слика и да се бунам после зошто ми ја избришале. Не биди инает, разбери.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y