Чет муабети (ти реков-ми рече)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Сега ти ми личиш на Али Ахмети малце повеќе , тука малце признавам прецедател, а тука малце не ,како може така ????

Аха ,а демек тамо не гледаат ?
Или со присуство на родител ?!
Не знаеш и сега како да се оправдаш па ми држиш предавања некој !?

ајде сега ова да не е офтопик ??

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас нема што да ти се правдам тебе или да ти држам предавања. Поставуваш слика на која експлицитно е покажан полов орган, ти ја избришав и ти дадов казнени за тоа. Не гледам што се буниш толку.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Не се бунам братучед ,него не си ми јасен ,ми викаш поради половиот орган ,а во еротски имало + 18 и демек поминува тоа ,па и тамо е дозволен пристап !?
Што има разлика ,ајде на канал 5 Емил порнич да пушти и да дадат горе + 18 нема да гледаат деца ??? Или со присуство на родител ??
јас не те ,а и не ве разбирам некогаш

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Ова као демек во право си само што ете ќејфот е голем ?!
хаха ок ти си знаеш , типичен изговор кога се нема соодветен одговор !!

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Еве и да не сум јас ,утре ќе дојде друг како мене сваќаш ,само не е до мене бе пријател ,а кога ќе напишам после нешто и кога некој ќе се пронајде во тоа после боли епа сеа ,јас реалноста што ќе ја кажам не треба да боли ,а и на мене кога се однесувала некогаш сум ја прифаќал машки ,така што бидете реални ,а не живејте од книга !!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Во што да се пронајде некој? Во панталони? А, во твоите постови.
53irOzb.gif

Кој сака нека дојде, ако поставил такво нешто без предупредување си крка казнени и толку.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Ок значи јас ќе си отворам тема + 18 и тогаш може да се користи слобода на фотографии ,како што кажа ти да има +18 ?!
?