@Priroden
Па ако е така не оди ни во Капиштец ,еве сега имаше обид за атентат на приватно лице
Кој бил среќникот што сакале да го утепаат? И кај точно во Капиштец било ова? Едни едно кажуваа на вести друго, а ја ништо ни видов ни слушав.
@Priroden
Па ако е така не оди ни во Капиштец ,еве сега имаше обид за атентат на приватно лице
Јас и @Saladin изигравме неколку партии, партнери бевме и победивме
И на крај епилогот од собиранката и изјавата на денот: Го изгубивме колата, па го летивме со аутобус
За појаснување на останатите ... идеме цело друштво во Хазард (Железничка) да играме билијард.
Одлична беше собиранката, изигравме, се изнасмеавме, се позабавувавме ... и следува најјакиот момент на крај.
Бидејќи јас сум шоферката, се враќаме дел од екипата до паркингот за да тргаме, и ОП нема кола
Ми ја дигнал пајак зашто после 15 часот паркингот бил само за резиденти од зградата, а собиранката беше од 17 ч. и оп нема кола ... јебига, не го видов знакот, си паркирав, и одма тргнав кон Хазард
Сите скоро загрижени што ми ја нема колата, а јас мука си немам, се смеам ко одлепена ... смешно ми дојде, идам по колата и оп ми ја немаа јас сум премногу лабава личност, па што и да се деси, секогаш ја гледам позитивната страна од случката, и секад си фаќам сеир колку и да е нешто сериозно ... барем се изнасмеавме сите на крај.
И најважно од се' ... се возев со БУС ... ете и тоа чудо се деси денеска, да се возам јас со бус на враќање со екипата, ова денес ми е можеби се' на се' вкупно 10-ти пат во мојот живот како се возам со бус
Се' е документирано со фотографија![]()
Да не сакате на 05.10 да идеме заедно на плоштад за ѕвезденото небо за Тоше? После може некое кафе (само што јас ќе си носам една другарка со мене, е се надевам)