Сакам да кажам/Сакам да прашам

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Сте стигнале на Офф Нет: http://off.net.mk/na-dnoto/provalete-ja-na-vreme-4-znaci-deka-bila-so-premnogu-mazhi-dosega
И не можам да им замерам, еве што насловна имате:
crno-belo.JPG

9 начини како да станете похаризматични, дали вашата мачка ве сака и проклетиот хороскоп кој го има на три места на насловната страна :)
Сакам конструктивна критика да ви дадам, мене не ми пречи ништо и онака не читам портали, ама:
- Прво, намалете со астрологија, на секое ќоше имате хороскоп + секција на сајтот + цел подфорум за астрологија. 90-те поминаа одамна, весниците отидоа под стечај и секому му е јасно дека астрологијата нема врска со врска. И не знам кој уште чита хороскоп и како мислите да зголемите читаност со тоа.
- Второ, помалку трачање, повеќе квалитетни информации барем на насловната страна зошто со вакви “новости“ можете да привлечете само група 15 годишни тинејџерки кои не можат да си фатат дечко.

Ајде ќе прекинам тука да не се сфати ова како некој напад. Вака убаво делува сајтчето, скоцкано е и се тоа, но содржините ви се многу слаби. Се е исто како и сите други портали, обидете се да бидете малку различни.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
(Не можам да ја најдам темата па тука ќе си пишам.)
Тек сега после толку време сфатив дека ми фали чичко ми. А уште потешко ми паѓа тоа што скоро цел живот имав лошо мислење за него, толку лошо што кога почина ниту една солза не пуштив за него. Кога станав толку злобна?
Камо да можев да го вратам времето и барем уште еднаш да го видев. :(
Дури сега сфаќам колку му било тешко и колку бил сам.
Почивај во мир чичо, никогаш нема да те заборавам :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Возачот што ја прегази новинарката кај Зебра,беше пијан и издрогиран и.......ДОБИ САМО ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОРСКА КАЗНА.....дали треба уште да збориме за несовесни возачи, за немање контрола и проверка на истите, или пак за судството кое не го вреднува човечкиот живот!??
Мислам дека законскиот максимум е толку 5 години ама имаш идеална комбинација да неодговараш за такво дело еј ја ослободија Алачки значи дај и ја да направам тв емисија и да тепам луѓе без гајле.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
http://www.crnobelo.com/novosti/sho...i-50-godini-j-lo-se-soblece-po-belo-bodi-foto
Kолку е совршена само..
Има ли маж што останува рамнодушен на оваа 50 годишна дама? :D
Морам да ти признам дека има.
И не е затоа што сум мрчатор.
Типкава изглада перфект. Нема замерка. Ама кога ќе ти текне колку ботокс има на фацичето за да е така затегната...

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Морам да ти признам дека има.
И не е затоа што сум мрчатор.
Типкава изглада перфект. Нема замерка. Ама кога ќе ти текне колку ботокс има на фацичето за да е така затегната...
Хахаха.. И тоа што викаш.
Ама за 50 год е манекенка :)