Како што тргнал ќе биде збришан од терен а не па да земе сет.Море го стаив 3 :1 точен резултат во сетови,нека земе барем еден да му е..м тоа
Не знам што му е, ептен незаинтересирано. Ова ќе биде најбрзото полуфинале изгледа.
Како што тргнал ќе биде збришан од терен а не па да земе сет.Море го стаив 3 :1 точен резултат во сетови,нека земе барем еден да му е..м тоа
А зошто не пробаш плус гемови во прв сет? Не би требало да заврши 6:1, 6:2 или 6:3, а колку што знам границата е 9.5. Би требало 6:4 па нагоре да заврши. Добро сега јас баксуз сум па затоа ризично е да ме послуша некој, онака само си кажувам.Значи денес се навива за Федерер.Јас би стаил точен резултат во сетови само да има појак коефициент и повеќе желба за тенис.Ајде ќе пробам на 3:2 во сетови за Федерер па на последниот сет да влезат во тај брејк па да ја тераат во гемови 20:20
Да ама тоа е коефициент 1,90 а неам со што друг тенис да ја врзам,вака ќе има некаде 5 коефициент.Претпоставувам плус на прв сет е некаде 1,50 или 1,40.А зошто не пробаш плус гемови во прв сет? Не би требало да заврши 6:1, 6:2 или 6:3, а колку што знам границата е 9.5. Би требало 6:4 па нагоре да заврши. Добро сега јас баксуз сум па затоа ризично е да ме послуша некој, онака само си кажувам.
Е да уствари во право си. Подобро ти е на точен резултат.Да ама тоа е коефициент 1,90 а неам со што друг тенис да ја врзам,вака ќе има некаде 5 коефициент.Претпоставувам плус на прв сет е некаде 1,50 или 1,40.