ахахахахахаахха. Не се увреџацај цуцо. Не знам зошто, ама цело време те мислам од Скопље си, така што ич не те ни ставив во погорниот коментар.
ахахахахахаахха. Не се увреџацај цуцо. Не знам зошто, ама цело време те мислам од Скопље си, така што ич не те ни ставив во погорниот коментар.
Јас мислев само на машки, женските не ги коментирам дека не ги знам какви се. А и ти не си родена Битолчанка, што се чудиш.
Пребарај по гугл bbCode tags и ќе видиш што опции има. Сите не работат тука, ама можеш да си пробуваш на Повеќе->Прегледај.Отсекогаш сум сакал да го научам тоа
Аман бе со вакви постови што ги викате рецензии. Ова ли е рецензија? Никој тука не е професионаален критичар да пишува прави рецензии, ама бар седнете и напишете 5-6 реченици за филмот. Углавном се бара глумци, глума, кратка содржина, музиче - што ви се допаднало во филмот, за и нас да не привлече да го погледнеме. Ако беше до трејлери работата, тука е Youtube, сами ќе си најдеме.Кога страста ќе те понесе го менубаш патот кон погрешен правец...
Bir Avuç Deniz Fragman2011
Мхм, извинете млад г-не штом тоа кратко видео не ги задоволи потребите на темата.. Штом барате рецензија, музиче, клипче некое... Од овој филм пократко и по конкретно не можам да најдам ако ова Ве интересира гледајте ако не имате 10000 теми за гледање.. Благодарам на вниманието поззАман бе со вакви постови што ги викате рецензии. Ова ли е рецензија? Никој тука не е професионаален критичар да пишува прави рецензии, ама бар седнете и напишете 5-6 реченици за филмот. Углавном се бара глумци, глума, кратка содржина, музиче - што ви се допаднало во филмот, за и нас да не привлече да го погледнеме. Ако беше до трејлери работата, тука е Youtube, сами ќе си најдеме.
Нека среди кој е модератор во филм, да бев уште модератор и казнени ќе давав при толку потенцирање на ова во 101 пост до сега и во секоја тема кај се бара рецензија.
Не се нервирaјАман бе со вакви постови што ги викате рецензии. Ова ли е рецензија? Никој тука не е професионаален критичар да пишува прави рецензии, ама бар седнете и напишете 5-6 реченици за филмот. Углавном се бара глумци, глума, кратка содржина, музиче - што ви се допаднало во филмот, за и нас да не привлече да го погледнеме. Ако беше до трејлери работата, тука е Youtube, сами ќе си најдеме.
Нека среди кој е модератор во филм, да бев уште модератор и казнени ќе давав при толку потенцирање на ова во 101 пост до сега и во секоја тема кај се бара рецензија.
Извинете и вие госпоѓо. Патем кратеницата за господин е г. Може мислите дека Ве земав за заб или грубо Ви се обратив, ама во никој случај не беше така. Вашиот пост беше последен во низата од постови кои ја прават истата грешка. За нареден пат, прочитајте го првиот пост во темата и следете ги инструкциите што Ви ги дадов. За филмов што сте го предложиле, фала ама ќе го прескокнам, не сум во фазон на гледање безвредни отомански филмчиња. Поздрав и секое добро.Мхм, извинете млад г-не штом тоа кратко видео не ги задоволи потребите на темата.. Штом барате рецензија, музиче, клипче некое... Од овој филм пократко и по конкретно не можам да најдам ако ова Ве интересира гледајте ако не имате 10000 теми за гледање.. Благодарам на вниманието позз
Не се нервирам, ама ме иритира фактот што во крвта македонска е да не се читаат инструкции. Сè се прави по автоматизам. А додека не се почне малку построго и со казнување, тешко дека некој ќе го запази редот.Не се нервирaј
Јaс сум тaму мoдерaтoр. Ќе и oбјaсниме, имa тристa мoлби и oбјaснувaњa некoлку стрaни пoнaзaд зa тoa кaкo се пишувa рецензијa, ќе види ќе пише зa следен пaт. Еве и ти oбјaсни и, кo штo гледaм нoвa е мoже вистинa немa виденo.
А кoгa свеснo ќе ги прекршувa прaвилaтa тoгaш ќе видиме зa кaзнени.
Всушност кратенката за „господине“ е „г-дине“Извинете и вие госпоѓо. Патем кратеницата за господин е г. Може мислите дека Ве земав за заб или грубо Ви се обратив, ама во никој случај не беше така. Вашиот пост беше последен во низата од постови кои ја прават истата грешка. За нареден пат, прочитајте го првиот пост во темата и следете ги инструкциите што Ви ги дадов. За филмов што сте го предложиле, фала ама ќе го прескокнам, не сум во фазон на гледање безвредни отомански филмчиња. Поздрав и секое добро.
Не се нервирам, ама ме иритира фактот што во крвта македонска е да не се читаат инструкции. Сè се прави по автоматизам. А додека не се почне малку построго и со казнување, тешко дека некој ќе го запази редот.
Всушност не е г. Админе. И јас мислев така, пошто така не учеа у основно, ама не било. Ме мрзи сега да барам правопис па да сликам, ама ова е правилото.Всушност кратенката за „господине“ е „г-дине“
Ама и влезе ти, сега нема да и текне да гледа филм а не па рецензија да пише.Извинете и вие госпоѓо. Патем кратеницата за господин е г. Може мислите дека Ве земав за заб или грубо Ви се обратив, ама во никој случај не беше така. Вашиот пост беше последен во низата од постови кои ја прават истата грешка. За нареден пат, прочитајте го првиот пост во темата и следете ги инструкциите што Ви ги дадов. За филмов што сте го предложиле, фала ама ќе го прескокнам, не сум во фазон на гледање безвредни отомански филмчиња. Поздрав и секое добро.
Не се нервирам, ама ме иритира фактот што во крвта македонска е да не се читаат инструкции. Сè се прави по автоматизам. А додека не се почне малку построго и со казнување, тешко дека некој ќе го запази редот.