Фотографираме на тема (прашања, предлози...)

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
@Kisserboy тоа што си учел на 50 метри од црквата не говори дека сликата е твоја.
Твоја е исто како онаа што ја стави во не знам која тема, на која во кадар го имаше космофон.

Последна промена од модератор:

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Сликата е моја пошто сум учел на 50м од таа црква и често поминував ама нема врска ваша е дали ќе вервате. Иначе црквата се вика Пресвета Богородица - Битола лоцирано близу мојата гимназија.
Со кој модел на фотоапарат си ја фотнал црквата?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Сликата е моја пошто сум учел на 50м од таа црква и често поминував ама нема врска ваша е дали ќе вервате. Иначе црквата се вика Пресвета Богородица - Битола лоцирано близу мојата гимназија.
https://www.google.com/search?tbs=s...odXBE-7cnZkROoGN7UiFAl9bHCYj84srgnidMRcPFuXYQ

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Правило е дека не смее да се учествува со фотографија од нет, треба со своја лично ти што си ја направил. Не знам што е толку тешко да направиш една фотографија.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Правило е дека не смее да се учествува со фотографија од нет, треба со своја лично ти што си ја направил. Не знам што е толку тешко да направиш една фотографија.
Абе и мојата е на нет, на моето panoramio. Само згрешив тогаш што си играв со резолуцијата :(

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Луѓе ја имало на нет па да си го напишам името на гугл ќе излези слика од мене то значи дека ЈАС не сум ја сликал браво за вас боо глупа нација боже дали со вас се оди во ЕУ ццц резил нецивилизирани луѓе. Ама ок не ме чуди сите вон Битола искрено незнаат да се однесуваат како нормални современи луѓе.
Господ нека вие на помош.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Луѓе ја имало на нет па да си го напишам името на гугл ќе излези слика од мене то значи дека ЈАС не сум ја сликал браво за вас боо глупа нација боже дали со вас се оди во ЕУ ццц резил нецивилизирани луѓе. Ама ок не ме чуди сите вон Битола искрено незнаат да се однесуваат како нормални современи луѓе.
Господ нека вие на помош.

Ако не знаеш убаво да објасниш или да дискутираш, подобро не ни коментирај. Ваквите испади ти стануваат редовни, така што, повеќе нема да ти се прогледува низ прсти. Одамна си на форумов и знаеш како фунцкионира.

Бидејќи не даде никакво јасно објаснение дека фотографијата е твоја, испаѓа од учество на натпреварот со тема "Цркви".