Да да во право беше Јами.Ти рече Јами дека од убаво има и поубаво, да не избрзуваш
Со кој модел на фотоапарат си ја фотнал црквата?Сликата е моја пошто сум учел на 50м од таа црква и често поминував ама нема врска ваша е дали ќе вервате. Иначе црквата се вика Пресвета Богородица - Битола лоцирано близу мојата гимназија.
https://www.google.com/search?tbs=s...odXBE-7cnZkROoGN7UiFAl9bHCYj84srgnidMRcPFuXYQСликата е моја пошто сум учел на 50м од таа црква и често поминував ама нема врска ваша е дали ќе вервате. Иначе црквата се вика Пресвета Богородица - Битола лоцирано близу мојата гимназија.
Абе и мојата е на нет, на моето panoramio. Само згрешив тогаш што си играв со резолуцијатаПравило е дека не смее да се учествува со фотографија од нет, треба со своја лично ти што си ја направил. Не знам што е толку тешко да направиш една фотографија.
Луѓе ја имало на нет па да си го напишам името на гугл ќе излези слика од мене то значи дека ЈАС не сум ја сликал браво за вас боо глупа нација боже дали со вас се оди во ЕУ ццц резил нецивилизирани луѓе. Ама ок не ме чуди сите вон Битола искрено незнаат да се однесуваат како нормални современи луѓе.
Господ нека вие на помош.