Од поодамна сакав да отворам ваква тема ама се предомислував заради тоа што сега сите повеќе ги гледате овие новиве филмови, некои комедии, романтики, плачење, и лоша глума и се тоа.
Никој не сака ни да слушне за вестерн филм.
Кога ќе се спомне вестерн повеќето се исмејуваат, барем јас имам такви примери. Демек еј види будала какви филмови гледа.
Туку да не замарам, не е муабетот да раскажувам глупости.
За мене вестерн филмовите ми се нешто нај, имам полно изгледано и не можам да одберам омилен.
Нормално за тие што не се смеете на жанров, прво на памет ќе ви падне The Good, The Bad and The Ugly премногу добар филм. Мене цела таа трилогија ми е една од најдобрите што сум ги гледал, си земеш за грицкање и за пиење, и 6 часа скоро немаш гајле за ништо туку само уживаш.
Што мислите за жанров? Сте гледале ли некој вестерн филм и зошто не?
Никој не сака ни да слушне за вестерн филм.
Кога ќе се спомне вестерн повеќето се исмејуваат, барем јас имам такви примери. Демек еј види будала какви филмови гледа.
Туку да не замарам, не е муабетот да раскажувам глупости.
За мене вестерн филмовите ми се нешто нај, имам полно изгледано и не можам да одберам омилен.
Нормално за тие што не се смеете на жанров, прво на памет ќе ви падне The Good, The Bad and The Ugly премногу добар филм. Мене цела таа трилогија ми е една од најдобрите што сум ги гледал, си земеш за грицкање и за пиење, и 6 часа скоро немаш гајле за ништо туку само уживаш.
Што мислите за жанров? Сте гледале ли некој вестерн филм и зошто не?