Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Политичар како се самоубива на сред прес конференција.
Не е како на филм, побанално и далеку погрозно е.
Интересно, фактот што бил политичар не остава простор за сожалување. Да беше човек во прашање ќе беше далеку погрозно, дали тоа еволуцијата вградила механизми за однос кон паразитите? Пошто не е исто да смачкаш комарец или крлеж вс. бумбар или пчела, за вториве некако жал ќе му падне на човек...
Штета што ова не прераснало во тренд.

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Io Sono

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153

Политичар како се самоубива на сред прес конференција.
Не е како на филм, побанално и далеку погрозно е.
Интересно, фактот што бил политичар не остава простор за сожалување. Да беше човек во прашање ќе беше далеку погрозно, дали тоа еволуцијата вградила механизми за однос кон паразитите? Пошто не е исто да смачкаш комарец или крлеж вс. бумбар или пчела, за вториве некако жал ќе му падне на човек...
Штета што ова не прераснало во тренд.

Зар на you tube дозволено е без цензура?
Прејезиво е видеото...уствари зашто се упукува?

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Зар на you tube дозволено е без цензура?
Прејезиво е видеото...уствари зашто се упукува?

Not sure why, нешто со корупции и афери, во пликовите кои им ги дава на тие луѓето имало тестамент и опроштајна порака...а од последниот плик извади огромен револвер, како оние во филмовите со Клинт Иствуд (facepalm)
Мислам дека самоубиство на политичар е мање више свесна желба на огромен број раја по светот, сите би сакале да видиме политичари како цркаваат, затоа не ме изненадува што е дозволено на јутјуб.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Му се случило некому да го боли (доста остро) во долниот дел од вратот (напред) речиси на клучната коска, при голтање?
Мене
имав чувство како вратот да ми е отечен од што ме боли а не ми беше но по една недела ми помина а стварно не знам од што ми беше

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Му се случило некому да го боли (доста остро) во долниот дел од вратот (напред) речиси на клучната коска, при голтање?
Пред месец дена, некаква инфекција, како да голтав жилети, ужас... Докторката ми даде антибиотици, ја убив за неколку дена. Болката, не докторката.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Лето, надвор над 25 степени во доцниве вечерни часови, а јас седам крај книгата со топол чај од камилица... Мајко Русија што ли ми ти згрешив? :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous