Научи се прво да го делиш зборот...про-стак е-ден !
Само сечење и прилепување... па и етикетирање.
Научи се прво да го делиш зборот...про-стак е-ден !
Ам ако сакаш да исправаш веќе, „прос-так“ е поделбата. Томејто томато, кога во војна ќе умре некој на бојно поле не ја прекинуваат војната.Научи се прво да го делиш зборот...про-стак е-ден !
Абе воопштоооооооооо не си ми интереееееееееесен!! Вољно !!!!Само сечење и прилепување... па и етикетирање.
Тебе ти оставам пак да ме исправиш а незнам за која војна и на кое бојно поле мислиш!???Форумов ако ти игледа бојно поле....ебати компарацијатаАм ако сакаш да исправаш веќе, „прос-так“ е поделбата. Томејто томато, кога во војна ќе умре некој на бојно поле не ја прекинуваат војната.
Па...еве...Зошто забрануваат јога?
Баш ме интересира
---Затоа што јогата е ѓаволска работа.
Па ти правеше компарации со утакмица ама кога ќе рикне некој на терен обично прекинуваат утакмици, еве јас ко солидарен ти давам пример каде не се прекинува ништо ако умре некој.Тебе ти оставам пак да ме исправиш а незнам за која војна и на кое бојно поле мислиш!???Форумов ако ти игледа бојно поле....ебати компарацијата
Абе воопштоооооооооо не си ми интереееееееееесен!! Вољно !!!!
Дај молимте признај дека ме провоцираш нарочно оти нема да можам да поверувам дека до толку си бил глупав !! Платена -трансЈас овде не правам забави, за разлика од тебе каде што си платена за да пишуваш глупости, и од што немаш свој став свое јас, изгубена си. И плус во трансови си..
Дај молимте признај дека ме провоцираш нарочно оти нема да можам да поверувам дека до толку си бил глупав !! Платена -транс