Ау предобро жими се.
Ау предобро жими се.
Можеш и со мобилен да ја направиш. Не бараше многу, и` турив црнобела техника и малку лизгачот за контраст. Дури и што има троа noise не и` пречи.Ау предобро жими се.
Цело време и јас велам да не се генерализираат работите ама вие си терат по свое,затоа смислено ми беше кажано,ама ти си умен ќе сфатиш што ми беше поентата!!Прво ќе прекинеш со генерализирањето.
Како и да е, многу јака слика. Јас на пример да сликав немаше да е ваква, значи сепак треба да се има познавање колку толку.Можеш и со мобилен да ја направиш. Не бараше многу, и` турив црнобела техника и малку лизгачот за контраст. Дури и што има троа noise не и` пречи.
Затоа што јогата е ѓаволска работа.Океј, здосади ова. Ај сега да збориме за лезбејскиот пикник утре и зошто МПЦ забранува јога.
Муабтот секоја фабрика требало да има доктор абе тоа нема во најразвиени западни земји а не пак кај нас. Далеку е тоа дека работничките права се на ниво да речам дека воопшто не постојат ама да се даде слобода еј не ми е добро може да си одам? Кај нас тоа ќе се злопотребува на големо ниво може да кажете што сакате ама тоа е факт! Тоа ќе биде ко пензионерски собир во ЈСП. Плус имаш маркети каде работните услови се робовладетелски без слободни денови и со шиткање на храна со поминат рок и за секој расипан т.е скапан продукт ги терат вработените да ја платат штетата добра инлустрација колку и како работат инспекторите кај нас.
Зошто забрануваат јога?Океј, здосади ова. Ај сега да збориме за лезбејскиот пикник утре и зошто МПЦ забранува јога.
Тешко нас ако се потресуваме за секој што ќе умре!
Денес ако сакаш толку да знаеш ми се згади цел машки род кога прочитав за силуваното детенце од својот татко,кај го силувал и го малтретирал па уште и сето тоа го сликал...црева ми се превртеа и желудник ми се стегна.На овие грозоморија како да им се стави крај????
Научи се прво да го делиш зборот...про-стак е-ден !Перде срам немаш и самата не знаеш какви глупости трескаш.... ГР-ЕВ-ЧЕ!