Инсталирај си Facebook Purity екстензија за Chrome/Firefox. Потоа како сакаш така прави си фејсбук, прави си што сакаш а што не сакаш да гледаш. Ќе се снајдеш.Има ли некаква опција на фб да не ми стига ништо што е поврзано со Game of thrones? Не дека изигравам хипстер нешо, ама више го претераа луѓево, со денови на секој newsfeed refresh ми стигаат минимум по 10 статуси/сликици/квизови од серијава. Заморно е и досадно веќе.
Овој пат немада паднам на твое ниво,и да ја омаловажувам настанатата состојба со женава,која би наликувала на твојата со специјалците од куманово,кој што тогаш твојот коментар беше толку ладнокрвен од пуста жед за влас,туку на скромен начин би прокоментирал и би кажал дека конкретниов случај со женава не е еден единствен случај во земјава и во светот,кој што на таков начин имало жртва на работно место.Одговорноста,доколку постоело несоодветност при работните задачи нека си ги сноси самата фабрика.Смртта коси во странскоинвестицискиот рај.
http://www.utrinski.mk/?ItemID=6CF0BF182E5AC44A8B1BACD84ACBE03B
...а наводно ова не бил изолиран случај.
Ако се земе предвид денешната ситуација каде постои ентитет под име РМ и ако се земе дека Гоце Делчеф, Никола Сугареф или Димитар Поп-Ѓоргиеф-берофски се бореле за една таква идеја, how stupid they really were?
Се очекува викторче, орхидеа, цорки и слични на граница на генијалност умови да ни соопштат за убавините на хунзистан.
Штета што го нема повеќе оној ликот на форум кој во сета своја длабока и беспоштедна глупавост не` замараше за тоа колку се прекрасни новите инвестиции и како тоа ќе го поправи стандардот на вработените...
Почни да ја гледаш и нема да ти е досадно.Има ли некаква опција на фб да не ми стига ништо што е поврзано со Game of thrones? Не дека изигравам хипстер нешо, ама више го претераа луѓево, со денови на секој newsfeed refresh ми стигаат минимум по 10 статуси/сликици/квизови од серијава. Заморно е и досадно веќе.
Пробав 2 пати шанса и` дадов. До трета епизода стигнав, после тоа катанец. Не иде.Почни да ја гледаш и нема да ти е досадно.
Јас ќе ја почнам викендов, чисто онака да видам what's the fuzz about. Пошо сите ми ја бамкаат и преку рубикова коцка ми е више.Пробав 2 пати шанса и` дадов. До трета епизода стигнав, после тоа катанец. Не иде.
Пред 3 години > 26000 со се лекарско > 36 часа (18 дена) потоа одиш и полагаш.Има некој од вас што почнал со часови по возење?Колку часа се возење,а колку полагањето теоретски?И колку се плаќа за тие часови?