Дали врска на далечина може да успее?

Macence12

Истакнат Член
26 февруари 2015
6
8
103
33
Не сме учени да бидеме толку поштени за да успееме да одржиме една врска на далечина. Така да воопшто нема шанси, а тие што мислат дека има се лажат :)

Значи ти ако не си подготвен да го почитуваш, сакаш и да веруваш во тој до тебе... тогаш нема шанса да успееш и до г'з да ти е , а не па далеку.

Иначе, а шо као поштен си само ако женска ти/ дечко ти е до тебе ??? Пфффф, незнам тогаш ние НЕПОШТЕНИВЕ шо праиме тука, меѓу поштените башка живи , здрави, па и нормални. М ? :)

Башка има и случаи кај шо живеат еден карши друг , а се отепуваат од варање, тој начин на врска ќе успее ? Хмм ...
:))))
( И извини ако ќе те навреди ова шо ќе ти го кажам, ама според тоа шо го кажа, јас таков заклучок добив... Ти нешо као непоштена си? Или поштена, а ние сме непоштени што почитуваме,сакаме , се грижиме за една единствена личност? Значи молим те.. Нема никаква логика тука поштеноста и поштеноста кај луѓето за да успее една врска на дечина ... А уствари тоа те зближува повеќе... =)))) Ај го отупев многу ... Поздрав.)

Последна промена:

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Значи ти ако не си подготвен да го почитуваш, сакаш и да веруваш во тој до тебе... тогаш нема шанса да успееш и до г'з да ти е , а не па далеку.

Иначе, а шо као поштен си само ако женска ти/ дечко ти е до тебе ??? Пфффф, незнам тогаш ние НЕПОШТЕНИВЕ шо праиме тука, меѓу поштените башка живи , здрави, па и нормални. М ? :)

Башка има и случаи кај шо живеат еден карши друг , а се отепуваат од варање, тој начин на врска ќе успее ? Хмм ...
:))))
( И извини ако ќе те навреди ова шо ќе ти го кажам, ама според тоа шо го кажа, јас таков заклучок добив... Ти нешо као непоштена си? Или поштена, а ние сме непоштени што почитуваме,сакаме , се грижиме за една единствена личност? Значи молим те.. Нема никаква логика тука поштеноста и поштеноста кај луѓето за да успее една врска на дечина ... А уствари тоа те зближува повеќе... =)))) Ај го отупев многу ... Поздрав.)
Стварно го отупе. Поздрав

• Ми се допаѓа
Реакции: Macence12

heartbroker

Истакнат Член
9 февруари 2015
52
13
108
27
Не сме учени да бидеме толку поштени за да успееме да одржиме една врска на далечина. Така да воопшто нема шанси, а тие што мислат дека има се лажат
Bravo be pa ako ne si postena koga ti kje se omazish i kje odgleduvash deca? bash me interesira pozz :D

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
28
Сѐ се може доколку се сака. Врска на далечина секако дека може да успее, познавам многу особи со кои се знам и имам разговарано на оваа тема. Заклучив дека доколку постои обострана љубов и пред се разбирање големи се шансите да се реализира замислата, честите видувања, ќе си ја покажат вистинската страна и до каде можат да одат работите.

• Ми се допаѓа
Реакции: scarstone

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
@heartbroker какво мажење човече не е тоа за мене, брак е нешто најлошо што може на човек да му се случи, а за семејство не ти треба брак, ама за жал имаме толку беден менталитет па луѓе кои немаат никаква вина остануваат за цел живот бележани и btw кога реков НЕ СМЕ учени не мислев само на себе, а чисто од солидарност се ставив во иста група со тие што не се е сега може и не сум не викам не сепак не сме сите безгрешни некои повеќе некои помалку ама да има некои толку верни добри и посветени на партнерот нема шанси или ете во случај да постои таква личност 100 посто е будала.

Последна промена:

heartbroker

Истакнат Член
9 февруари 2015
52
13
108
27
@heartbroker какво мажење човече не е тоа за мене, брак е нешто најлошо што може на човек да му се случи, а за семејство не ти треба брак, ама за жал имаме толку беден менталитет па луѓе кои немаат никаква вина остануваат за цел живот бележани и btw кога реков НЕ СМЕ учени не мислев само на себе, а чисто од солидарност се ставив во иста група со тие што не се е сега може и не сум не викам не сепак не сме сите безгрешни некои повеќе некои помалку ама да има некои толку верни добри и посветени на партнерот нема шанси или ете во случај да постои таква личност 100 посто е будалa

Ne velam deka nashiov mentalitet e na nivo ali ako zememe predvid ova poslednovo sho go napisha ich ne e vistina,Jas so chupeto pishev 2 god na fb i ne mi se zdosadi posle toa taa izgl stekna doverba vo mene i dojde da se vidime sega se si e kako sto treba znachi treba trpelivost i ne mn ljubomora a to ti sho ne sakash brak e dr 50 xax pozz

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
@heartbroker ако ти се точни годините значи тоа ти се случувало на 15 години така? Второ во исти град различна населба сте или? Трето нема да те убедувам да веруваш во моите мислења само ти кажувам од реална гледна точка како стојат работите :) Поздрав

heartbroker

Истакнат Член
9 февруари 2015
52
13
108
27
@heartbroker ако ти се точни годините значи тоа ти се случувало на 15 години така? Второ во исти град различна населба сте или? Трето нема да те убедувам да веруваш во моите мислења само ти кажувам од реална гледна точка како стојат работите :) Поздрав

Prvo godinite mi se tochni vtoro vo razlicni gradovi zhiveeme treto mn pametno kazhano hahah poz :*

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
може! али зависи од личноста и од колку е созреан човекот, а не играчки да си игра
. личен пример не сум имал, али еве сестра ми има дечко што го запозна на фб и идат година и пол и повеќе и немала никакви проблеми.

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Може .. дечко ми цела година беше во друга држава па опстојавме заедно

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка