Уште па и вчера прашуваше за инсталација на Windows 10...Чувството кога ја оставаш колата дома со отворени прозори, заминуваш на работа пешки, и за 20 мин поплава надвор = седишта накиснати
Ти кажа бе дека ќе има избори па ќе може да гласаш за кодошот Милчин , тепачот Фрчко, Бугарот Грчев, за еврото на Вицето и Зајко? Ама знаеш оваа екипа ако пак изгуби на избори нема истите да ги признае и ќе си зимат платичка и ќе пуштат монтажи од туѓи разговори. Можам да се фалам да држава ми дала и задоволен сум сум видел бенефит , а и да не се субвенците пак имам пари да те купам да пишуваш пофалби по форуми за мене!Субвенциичка ова она, ако не заврне ќе капне, трај си молчи си, слика од пастирот во дневна по можност...
Него разбрав дека Џорџ Сорос бил Ротшилд за сиромашни исто како што Миле Јединак е Фелаини за сиромашни...
Арно имаш пари, купи си сладоледче и лижи си. Не мора вака да се бламираш и да лупаш, понекогаш е попаметно да не кажеш ништо отколку да лупеташ.Ти кажа бе дека ќе има избори па ќе може да гласаш за кодошот Милчин , тепачот Фрчко, Бугарот Грчев, за еврото на Вицето и Зајко? Ама знаеш оваа екипа ако пак изгуби на избори нема истите да ги признае и ќе си зимат платичка и ќе пуштат монтажи од туѓи разговори. Можам да се фалам да држава ми дала и задоволен сум сум видел бенефит , а и да не се субвенците пак имам пари да те купам да пишуваш пофалби по форуми за мене!
Ти кажа бе дека ќе има избори па ќе може да гласаш за кодошот Милчин , тепачот Фрчко, Бугарот Грчев, за еврото на Вицето и Зајко? Ама знаеш оваа екипа ако пак изгуби на избори нема истите да ги признае и ќе си зимат платичка и ќе пуштат монтажи од туѓи разговори. Можам да се фалам да држава ми дала и задоволен сум сум видел бенефит , а и да не се субвенците пак имам пари да те купам да пишуваш пофалби по форуми за мене!